Bejegyzések címkézve "szauna"

Kiváló szaunaépítő mesterek!

Szeretne közelebbről is megismerkedni a szaunaépítők titkaival? Rengeteg érdekességet megtudhat, hiszen már nem tartoznak titok kategóriába azok a több száz éves hagyományos módszerek, amelyekkel a finn szakemberek, szauna építők dolgoznak. A szauna annyira elterjedt manapság már Magyarországon is, hogy akár házilag is fel lehet építeni a saját szaunát, ha erre van igény. Szeretne ön is egy saját szaunát? Mi tudunk segíteni ebben! Keressen fel minket bátran hivatalos weboldalunkon keresztül! A legjobb szaunaépítőket tuti itt találja majd!

A legjobb minőségű kandallók

A kandalló építés a legjobb lehetőség arra, hogy tökéletes kandallója legyen egy már berendezett lakásba, hisz a kért méretre és formára készítjük el, ezért nem lesznek olyan gondjai, hogy nem fér be oda ahova szerette volna vagy nem illik a lakás berendezéséhez. Már pár nap alatt elkészítjük és önnek csak annyi a  dolga, hogy elmondja az elképzeléseit. Egy szép kandalló nagyon feldobja a lakás hangulatát és sokkal designosabb, mint egy cserépkályha. kandalló építés

Szauna otthonra

A szauna térhódításának köszönhetően, hazánkban is egyre nagyobb népszerűségnek örvend a szauna. Sokan használják relaxációra vagy akár a sportolás közben megfáradt izmok lazítására is.

Több munkaadó is rájött arra, hogy fontos a dolgozóik egészsége, így egyre több munkahelyen nyílik szaunázási lehetőség.

Akiknek a munkahelyén nincs lehetősége szaunázni egy nehéz nap után, azoknak is bőven van választási lehetősége. Lassan nincs olyan strand, ahol a belépő ára ne tartalmazná a szauna használatát is. A wellness szállodák is felismerték a szauna vevőcsalogató erejét, így ott is van alkalmunk a szaunázásra.

Szauna otthonra?

Az otthoni szauna előnye: bármikor használhatjuk, amikor időnk van rá! Nem kell ezért külön strandra vagy wellness szállodába menni, ezért aki rendszeresen szeretne szaunázni, annak hosszabb távon megéri egy otthoni szaunába beruháznia.

Több lehetőségünk is van: nagyobb áruházakban teljesen készre épített, komplett szaunákat lehet vásárolni. Ezeknek a készre épített szaunáknak az egyik fő hátrányuk: fix méretűek, így nem biztos, hogy sikerül találnunk egy akkora szaunát, amely méretében pontosan beleillik a neki szánt szabad helyre. A felszereltség mértéke is kötött, tehát úgy kaphatjuk meg, ahogyan azt előre gyártották.

Egyedi építésű szaunák

Kevesen tudják, hogy sok hazai asztalos cég épít minőségi/kiváló minőségű szaunákat. Ezek a szaunák általában valamivel drágábbak, mint a készen kapható, sorozatban gyártott szaunák.

Az egyedi szaunák előnye: pont olyan méretben és alakban gyártják le nekünk, mint amekkorára szeretnénk. A szauna egyéb tartozékai (LCD televízió, rádió stb.) is szabadon választhatóak, így akinek egyedi igényei vannak, annak célszerű lehet (nem kell) felkeresni hazai szaunákat építő cégeket is. Sok esetben még ingyenes felmérést is vállalnak, ennek köszönhetően a választás közben felmerülő kérdésünkre gyorsan választ kaphatunk!