Szabadidő – Szórakozás

Brody Studios

Brody Studios egy igazán különleges helyszín, amit nem csak különféle rendezvények megszervezésére, de gyakran fotózásra is használnak, hiszen tényleg nem mindennapi helyszínről van szó. Ha rosszul van a sznob, elegáns helyszínektől és inkább valami bohém különlegességre vágyik akkor a Brody Studios a tökéletes helyszín! Az impozáns helyszínről a rendezvény résztvevői is sokáig fognak beszélni!

Játéktenger kedvezmény

Játéktenger kedvezmény által Ön is nagyszerű áron juthat jó minőségű játékokhoz! A karácsonyi költekezésben különösen fontos, hogy az ember ráakadjon az akciókra és ezáltal spóroljon! A jatektenger.hu webáruházban hatalmas választékot talál és a legkülönfélébb játékokat, így minden korosztály számára találhat játékokat, amikkel örömet tud okozni. Bővebb információ a jatektenger.hu webáruházban!

Go Glam Manikűr készlet

Go Glam Manikűr készlet tökéletes ajándék minden kislány számára! A kislányok szeretik utánozni anyukájukat és szépítkezni. A Go Glam Manikűr készlet segítségével ezt könnyedén meg is tehetik és olyan egyedi körömcsodákat hozhatnak létre, melynek biztosan mindenki a csodájára jár! Mindössze az útmutatót kell követni, kell némi kreativitás és hamar elkészül a csodás manikűr, aminek mindenki csodájára fog járni!

Horse Club naptár

Horse Club naptár különlegessé teszi az adventi időszakot! A gyerekek izgatottan várják az ünnepet, sőt számukra minden nap egy ünnep karácsonyig, különösen a Horse Club naptárral! Ez a kedves naptár minden napra egy kedves figurát és egy hozzá tartozó aranyos történetet tartogat, így izgalmassá téve a karácsonyig lévő napokat! A Horse Club kedves figuráival karácsony után is nagyszerűen szórakozhat!

My Fairy Garden

My Fairy Garden nem más, mint egy csodálatos unikornis kert, ahol a minden megtalálható, ami boldoggá tesz egy kislányt! A varázslatos kertben megtalálható Bella tündér, akinek csodaszép tündér kertet hozhat létre a játékos! Természetesen az unikornis kertben unikornis is található. A varázslatos unikornis kerthez útmutató is található, hogy minél csodálatosabb kertet tudjon létre hozni a kislány!

Mesekocka játék

Mesekocka név elsőre ismeretlen lehet, ugyanakkor gyermekkorunkban valószínűleg mi magunk is szívesen játszottunk ezzel a játékkal. A mesekocka színes fa játék, mely megfogható és a helyükre illeszthető fadarabokat jelent. A mesekocka készségfejlesztő játék, mivel fejleszti a finommotorikus mozgást, a kifejezőképességet, a kreativitást és a szem és kéz koordinációs készséget is.

Duna tv mai műsor

Duna tv mai műsor elérhető a musor.tv weboldalon, tehát ha még nem döntötte el, hogy a mai nap folyamán milyen filmet fog nézni, akkor itt a helye weboldalunkon, hiszen itt megnézheti a duna tv műsorát és előre kiválaszthatja, hogy melyik az a sorozat vagy film ami leginkább tetszene önnek. Weboldalunkon azt is megtudhatja, hogy melyik sorozatot vetítik HD felbontásban. Amennyiben még ennél is többet szeretne megtudni nem árthat felkeresni a musor.tv weboldalt.

Következő oldal »