ANNO-Online


Az Anno Online egy gyarmatosító stratégiai játék, melyet a böngésződben játszhatsz online!
Elképzelted már milyen lenne, ha lenne egy hatalmas középkori hajó flottád és kalandozhatnál a tengeren? Szigeteket foglalhatnál el és mesés kincseket gyűjtenél be, hogy felvirágoztasd a saját városaidat?


Ebben a nagyszerű és izgalmas online stratégia játékban a középkorba repít el, ahol izgalmas kalandok várnak: hajók tele kinccsel, áruval, izgalmas szigetek, melyek nyüzsögnek a színes népektől és felfedezésre váró új területek, kalandok. A titokzatos középkor világát próbálja a gépedre varázsolni ez a kalandos stratégiai játék, egy abba hagyhatatlan, lebilincselő történetekkel.


Az Anno Online világában nagyon sok mindenre figyelned kell, ha Te szeretnél lenni a legnagyobb hódító! Nem mindegy milyen hajót építesz, hogyan fejlesztet a városodat, kikkel kereskedsz és állsz össze szövetségbe. Elsőnek a saját szigeteden kell egy erős népet fejlesztened, hogy aztán indulhass kereskedni és kalandozni a tengereken. Így kerülhetsz kapcsolatba másokkal, akik a szövetségeseid lehetnek a későbbiekben.

Az Anno Online kezelőfelülete nagyon egyszerű és jól áttekinthető. A játékmenet úgy lett kialakítva, hogy akik keveset tudnak eltölteni a középkor világában, azoknak is elég kaland jusson, hogy ne legyen unalmas a játék. Így az erőviszonyok ki vannak egyensúlyozva, tehát a minden nap több órát játszók mellet a ritkán belépőknek is felejthetetlen élményeket tud nyújtani.

A játékban kulcs szerepet kap a hajó készítés. Mivel egy jó hajóval több árút és gyorsabban tudsz szállítani, ezért törekedned kell, hogy a legjobb hajók megépítéséhez szükséges tárgyakat minél előbb megszerezd! A másik fontos szempont az Anno Online középkori világában a gyarmatosítás. Ehhez nem csak jó hajókra te tengerészekre és rakodó munkásokra is szükséged lesz. Ezek után jöhet az új szigetek felfedezése és megszállása, hogy egyre több területen Te legyél az úr!

Rajtad áll, hogy milyen stratégiát alkalmazol, hogy a legtöbb területet és a leggazdagabb zsákmányokat szerezd meg és Te légy az Anno Online legnagyobb telepese!