gasztronomia

Hatalmas gluténmentes tészta kínálat.

Még a gimnázium alatt kvázi leszoktam a lisztről, azaz a gluténről. Azóta csak akkor eszem meg a lisztes dolgokat, ha gluténmentesek, illetve ha szénhidrátcsökkentettek, lassan felszívódóak. Az Ypson oldalán szerencsére hatalmas kínálatban találat gluténmentes tésztaféléket, így sokkal változatosabbak lesznek majd az ebédjeim. A legszimpatikusabbak a Naturmind és az Áldomás tésztái, mert ezekben a márkákban találtam meg a legtöbb tésztafélét, amit szeretek. Úgy hiszem, hogy nagyon unalmas tésztát enni, ha nem kísérletezhet az ember különféle formákkal. Olyan különlegesebb lisztekből készült tésztákat is szeretek kipróbálni, mint az ázsiaiak rizstésztája, a lenmagliszt tészta, és a ciroktészta. A lassan felszívódó durumtésztát készítő Alice Nero Bio tésztái közt találtam Farfelle-t is, ami a személyes kedvencem a tésztafélék közt. Ami még érdekesnek ígérkezik, az az algás tészta, mely jóformán fekete – lehet, hogy ez elsősorban azért érdekes számomra, mert nagy érdeklődést mutatok az október végén megrendezésre kerülő Black Food Festival iránt.

Mit tartogat az ital nagyker?

Internetről ma már biztonságos körülmények között lehet különböző italokat rendelni. Az Artizan ital nagyker kínálatában nemcsak borokat, de minőségi pálinkát és söröket találunk. A kisüzemi sörök roppant keresettek. A híres borászatok mellett kisebb magyar pincészetek borait is meg lehet online rendelni. Érdemes körülnézni az akciós ajánlatok között, ahol kedvezményesebben hozzájuthatunk a termékekhez.

Minőségi borok 91 pont felett

Borversenyeken elért 91 pont feletti borokat lehet minőségi bornak tekinteni. A Pannon borbolt kínálatában minőségi borok széles választékban kaphatóak. Legyen szó vörös, fehér vagy rozé fajtáról, itt mindenki megtalálja kedvencét. Borvidék, termelő és évjárat alapján is lehet keresgélni a termékek között. A magyar borokat sokan keresik. Raktáron lévő palackokat 1-2 munkanapon belül kiszállítják.

Étcsokoládéval bevont marcipán rúd

Sokan nem tudnak ellenállni a marcipán különleges ízvilágának. A sima Anthon Berg marcipán rúd többféle ízesítésben kapható, legyen az nugátos, konyakos, étcsokoládés, extra fekete vagy whiskey-vel töltve. A marcipán rúd mandula tartalma 16 százalék. A rudakat 54 százalékos kakaótartalommal rendelkező étcsokoládéval vontak be. Kisebb, nagyobb kiszerelésben megrendelhető a Gourmania webbolt oldalára kattintva.

Családi hús nagykereskedés Budapesten

A már közel 30 éve működő családi vállalkozásunk, amely Budapesten működik és a Hídvégi-Hús Kft. név alatt fut egy 100%-ban magyar tulajdonú cég, amely a hazai hús nagykereskedelmi piac meghatározó tagja. Termékeink közé tartozik a sertéshús, marhahús, baromfihús, gyorsfagyasztott vadhúsok, bárányhús és a halak is. Ha ellátogat új weboldalunkra láthatja Budapesten húskiszállítást is vállalunk.

Őssejt és Lifepharm Laminine

Őssejtek a kozmetikában. A kozmetikaipar is felismerte már az őssejt felhasználásának módját. Szúrás nélkül is lehet élvezni az őssejt regeneráló, megújító tulajdonságait: több olyan kozmetikum és táplálékkiegészítő is létezik már, amely humán vagy növényi őssejtekből kivont növekedési faktorokat tartalmaz, így stimulálva a felhasználó saját sejtjeit “újra-élesztve” azokat. Ezen a weboldalon egy olyan Lifepharm terméket mutatunk be, amely a szervezetünkben őssejt aktiválást végez.

Húsbolt és vágóhíd

A sertés vágóhidat a hazai és nemzetközi higiéniai és élelmiszer-biztonsági előírások figyelembevételével tervezték és építették így alkalmas malacvágás használatára is. A vágóállatok beszerzésekor a cég szem előtt tartja a piaci igényeket, valamint a fogyasztók egészségét és biztonságát. A cég jelenleg sertés vágás és malacvágás tevékenységgel foglalkozik. A sertés vágóhídon az élőállat átvételétől megkezdve a hús kiadásáig számítógépes rendszer regisztrálja az egész termelési folyamatot.

Következő oldal »