auto-motor

Éjjel-nappal igényelhető a terepjáró mentés külföldről

A hazai autómentés mellett a Lisztes autószállító külföldről is hazahozza a sérült, balesetet szenvedő autókat. A biztonságos körülmények között történő terepjáró mentés külföldről nem kerül sokba, és bárki számára megfizethető. A nagyobb távolságok sem okozhatnak gondot a Lisztes szakemberei számára. A segítség azonnal elindul a piliscsévi telephelyről. A szolgáltatás éjjel-nappal igényelhető.

Tankoljon okosan üzemanyagkártyával

Regisztráljon most a Fleetcor oldalán üzemanyagkártyára és tankoljon kedvezménnyel több mint kétszáz hazai töltőállomáson. Az igényelhető Shell üzemanyagkártyák lehetővé teszik vállalkozásának, hogy jó minőségű de mégis olcsóbb üzemanyagot tankolhasson hazai és európai utazásai során. Az üzemanyagkártyák révén garantált, hogy vállalkozása folyamatosan igénybe tudja venni üzemanyag vásárlási kedvezményeit. Kártyájával emellett számos egyéb kedvezményre jogosult. • Útdíj fizetés üzemanyagkártyával • Alagútdíj fizetés üzemanyagkártyával • Kompdíj fizetés üzemanyagkártyával • Autópálya díj fizetés üzemanyagkártyával • Kedvezményes vásárlás több mint 25 ezer töltőállomás shopjában

Autószállítás Budapesten

Nemzetközi autószállítás, autószállítás külföldről, autószállítás Budapest szolgáltatás rutions sofőrökkel. Legjobb autószállítás árak várják klienseinket a Dom Service Kft. égisze alatt, akiknek több éves tapasztalatuk van ezen a területen. Vállalkozásunk kamionvezetöi akár 1 darab autót is hajlandóak behozni olyan nyugat-európai országokból, mint Olaszországból, Párizsból, Brüsszelből, Hollandiából , de akár Németországból is. Kattintson weboldalunkra !

Autófényezés

Amikor autóját sérülés éri, nehéz olyan szakembert találni akiben megbízik, esetleg még a kárrendezésben is segíteni tud. Küldetésünknek tekintjük, hogy ügyfeleink számára gyors és teljes körű szolgáltatást nyújtsunk. Márkaszervizekhez képest kedvezőbb árakon, mégis gyorsan, magas minőségben dolgozunk. Teljes autófényezés igénye esetén vegye fel velünk a kapcsolatot, és kérjen díjmentes ajánlatot!

Karosszéria javítás Budapest területén

Ha pontosan nincs tisztában azzal, hogy mire számíthat az autószerelőnél, akkor a legjobb helyre jött, hogy többet is megtudjon a karosszéria javítás Budapest szolgáltatásról. Valljuk be őszintén, hogy a közepes, vagy nagyobb roncsolódás esetén nem lenne senki, aki újra megpróbálna életet lehelni a törött járműbe, ám vannak olyan szakértők, akik szinte újjá tudják varázsolni gépkocsiját. Látogasson el a weboldalukra, és tudjon meg többet róluk.

Iveco bérlés Budapest

Mikor merülhet fel lehetőségként az autóbérlés egy cég életében ? Vannak olyan élethelyzetek egy magyar vállalkozás életében, amikor szüksége van Iveco bérlés szolgáltatásra, hiszen nincs pénzük arra, hogy megvásároljanak egy ilyen járművet. Mivel a cégnek nincs keret arra, hogy megvegyenek egy ilyen teherautót, éppen ezért csak ez a lehetőség marad a bérlés. Kérjen árajánlatot a bérbeadótól !

Hol foglalkoznak horpadás javítással Budapesten ?

Nyáron szeretünk a strandon, vagy a vízparton sütkérezni, ám amikor hirtelen lecsap egy vihar, csak akkor szemebesülünk a jégverte autónk láttán, hogy szükségünk van a horpadás javítás Budapest szolgáltatásra. Ekker nem érdemes pánikba esnünk, hiszen nagyon tapasztalt karosszéria lakatosok jönnek a segítségünkre, akik a legnagyobb szakértelemmel mérik fel a károkat, és javítják a horpadásokat.

Következő oldal »