Hírek – Bulvár

Chad \”Ochocinco\” Johnson az új divatapuka

A már visszavonult amerikai foci sztár Chad \"Ochocinco\" Johnson sosem titkolta, hogy nagy rajongója a divatnak. Az Adidas márka-nagykövete, rendszeresen posztol képeket a drága ruhatáráról: Gucci loafer cipők, vintázs Fendi táskák, és természetesen sok-sok sneaker. De 2018-ban az már nem példanélküli, egyre nehezebb olyan sportszárt találni, aki nincs oda a divatért. Mostanában a divatfotózással és az éppen végzős lányán keresztül a sminkeléssel ismerkedik.

Feketemunka | Hogyan gazdagodjunk meg máson?

Anyagi veszteség ért egy vagy több szélhámos miatt? Külföldi munkát ajánlottak, ami ígéretesnek tünt? Jó fizetéssel, esetleg apartman szállással, talán még étkezést is biztosítottak volna számodra? Azonban mindezért az utazási költséget kérték volna el? Feketemunka weboldalán könnyen kiderítheted hogy az áhított munka, csalás avagy valós munka, hisze a csalókat egy oldalra vesszük fel a meglévő adataikkal így bárki lenyomozhatja, telefonszám, esetleg bankszámla szám alapján. Cikket és hozzászólást bárki írhat, így akit esetleg korábban kár ért csalók miatt az megoszthatja velünk is az esetet. Ezáltal, hogy bárki hozzászólhat a Feketemunkákhoz, így esetlegesen hasznos tanáccsal is elláthatnak a hozzászólók. A feketemunka weboldalán, segítséget kaphatsz arra is mit kell tenned ha átvertek, megkárosítottak és nem maradt pénzed

Autós hírek

Az autós hírek miatt felesleges órákon át az interneten kutatnod, hiszen elég csak annyit tenned, hogy felkeresed weblapunkat és máris annyi autó hírt kapsz, amennyit csak akarsz. Általunk megtudhatod, hogy melyik gyártó tervez épp valamilyen fejlesztést, hogy a bmw legújabb modelljébe milyen extra funkciók kaptak szerepet, és még sorolhatnánk. Ha az autó hírek érdekelnek, mi várunk.

Hírek, cikkek egy helyen!

Ön is unja már, hogy folyamatosan lemarad a napi hírekről? Mindig későn ér haza munkahelyéről és nem tudja megtekinteni az esti híreket sem? Akkor itt az ideje, hogy ellátogasson oldalunkra, a http://unisher.hu/ oldalra, ahol minden reggel friss tartalommal, hírekkel, érdekességekkel várjuk a kedves Olvasókat! Mi minden témában otthon vagyunk, legyen szó politikáról vagy könnyedebb témákról!

Online hírek frissen!

Unja már, hogy folyamatosan lemarad a nagy világ híreiről? Mindig korán reggel kel, hogy beérjen a munkahelyére és csupán este ér haza, így még a híradót sem tudja megnézni? Akkor azt ajánlom Önnek, hogy látogasson el a http://purgatorium.co.uk/ oldalra, ahol összegyűjtöttük Önnek az összes aktuális és fontos hírt hazánkból, illetve nemzetközileg is! Legyen szó politikáról, gazdaságról, nálunk megtalálhat minden információt!

Aktuális hírekre kíváncsi?

Elege van abból, hogy folyamatosan lemarad a napi hírekről? Reggel felkel, siet a munkahelyére és csak este toppan be az ajtón, amikor már semmi kedve semmihez? Úgy érzi, hogy lemarad mindenről? Nem tudja, hogy mik történnek, mi zajlik a világban? Akkor azt javaslom Önnek, hogy látogasson el a következő oldalra és olvassa el minden nap a híreket! Folyamatosan megújuló cikkekkel várjuk!

Hírperc Hírek

Hárman erőszakolták meg a 13 éves szűzlányt. Ne akarják már bemesélni a bíróságnak, hogy ez a lány egy szex bajnok, arról van szó, hogy egyszerűen partiba dobták. A vádirat szerint egy házibuliba invitálták a vádlottak, akik a már egyébként is az ittas lányba még két feles pálinkát diktáltak bele. Amennyiben szeretnéd megtudni a folytatást ezzel kapcsolatban érdemes ellátogatnod oldalunkra ahol hirperceinkben részletesebben megtudhatod, hogy mi is történt valójában.

Következő oldal »