Szolgáltatás

Könyvelés Budapesten, reális áron, akár háztól-házig

Könyvelés Budapesten, gyors határidővel, reális áron! Budapest központi helyén, az Örs vezér tere közelében található könyvelőirodám egyéni és társas vállalkozások teljes körű könyvelését, valamint magánszemélyek adóbevallását vállalja. Több mint 10 év, főleg multinacionális cégeknél szerzett munkatapasztalat után úgy döntöttem, hogy egy budapesti könyvelőiroda létrehozása lesz számomra a következő lépés a karrieremben. Üzleti partnereimmel egy ügyfélközpontú, személyes, bizalmon alapuló kapcsolatot szeretnék kialakítani. Emiatt részesítem előnyben kis méretű vállalkozások, többek között egyéni vállalkozók, kis családi Bt-k, Kft-k könyvelését! Nyilván ez nem azt jelenti, hogy nagyobb cégek könyvelését nem vállalom!

Kwikfit Autó szerviz

Kwikfit Autó szerviz – Válassza a legjobbat! Ha Ön sem egy sufni műhelyben szeretné megjavíttatni autóját, hanem fontos, hogy pénzéért minőségi szolgáltatást kapjon, akkor ne érje be mással, csak is a legjobbal! A Kwik Fit autószervíz munkatársai garantálják, hogy az autó javítását rövid határidőn belül és nagyszerű árakon elvégzik. Bővebb információkat a kwikfit.hu weboldalon talál elérhetőséggel együtt!

Rendezvényhelyszínek

Rendezvényhelyszínek tekintetében bőven akad választék, különösen a fővárosban. Az elmúlt évek során gomba mód megszaporodtak a különféle rendezvényhelyszínek, így bőven van miből választani. Ha Önnek is fontos, hogy rendezvényét még sokáig emlegessék és dicsérjék, akkor azt javasoljuk, hogy látogasson el a cegeshelyszinek.hu weboldalra és tekintse meg a széleskörű választékot, amik közt ott van az Önnek megfelelő is!

Green Autókölcsönző

Green Autókölcsönző már rengeteg embernek nyújtott segítséget, hogy könnyebben tudjon szállítani akár embereket, akár tárgyakat. Sőt, sok esetben, akár tapasztalt sofőr segítségét is lehet kérni. Ha Önnek is haszongépjárműre van szüksége, akkor a Green Autókölcsönző jelenti a megoldást. Érdemes ellátogatni a greenautokolcsonzo.hu weboldalra és megtekinteni a bérelhető haszongépjárművek széles palettáját!

Green Autókölcsönző

Green Autókölcsönző haszongépjárművei már számtalan embernek segítettek, akár költözködés, akár áruszállítás vagy vészhelyzet esetén is, amikor a tönkrement hűtőkocsi helyett, gyorsan kellett bérelni egyet. Számtalan esetben hasznát vehetjük a haszongépjárműveknek, sőt az esetek nagy részében sokkal jobb döntés, mintha egyszerű személygépjárművel szeretnénk végig csinálni, például egy költözést! Bővebb információk a greenautokolcsonzo.hu weboldalon találhatók!

Green Autókölcsönző

Green Autókölcsönző nagy segítséget jelent mindazok számára, akik nem szeretnének kínlódni a költözködéssel, hanem minél előbb túl akarnak esni rajta. Manapság egyre népszerűbb az autóbérlés, azon belül is a haszongépjármű bérlés, ugyanis akár egy napra is lehet bérelni nagyszerű áron. A Green Autókölcsönzőnél tíz napnál hosszabb bérlés esetén egyedi árat, valamint feltételeket kap a bérlő!

Céges karácsonyi helyszín

Céges karácsonyi helyszín keresése hosszú ideig eltarthat, különösen, ha egyesével tekinti meg a szóba jöhető helyeket. A cegeshelyszinek.hu weboldal kínálatában több száz rendezvényhelyszínt talál, amikről számos fontos információ és képek is fel vannak tüntetve. Azt javasoljuk, hogy a rendezvényhelyszín kiválasztása előtt próbáljon egy kicsit a kollégák fejével gondolkodni, hogy ők vajon minek örülnének.

Következő oldal »