szepsegapolas

Alapítsa meg cégét Veszprémben, a Logosznál!

A Logosz Cégcsoport egy olyan cégügyekkel foglalkozó vállalkozás, mely különféle területeken segíti az ügyfeleit, vállalkozókat. Célunk, hogy megkönnyítsük a dolgukat, és hogy olyan felesleges terheket vegyünk le a vállukról, mint a székhelyszolgáltatás, hogy biztosítsuk számukra a megbízható céges könyvelőt, és hogy segítsük őket az első lépés, a cégalapítás megtételében. A cégalapítás szolgáltatásunk keretén belül gazdasági szakértőnk segítségével támogatjuk őket a döntések meghozatalában.

Best Make Up Store – külföldi sminkek itthon

A Best Make Up Store egy külföldi sminktermékeket forgalmazó webshop, mely biztosítja a magasabb árkategóriába tartozó sminktermékek biztonságos, hazai vásárlását. Belvárosi üzletünkben pedig megtekinthetőek és kipróbálhatóak a sminktermékek. Kínálatunkban többek közt ELLIS FAAS, DERMACOL és KARAJA termékeket forgalmazunk, melyek korábban nem voltak megvásárolhatóak hazai forgalmazótól. Ezek a sminktermékek megtalálhatóak a profi sminkesek gyűjteményében.

14. kerületi fodrászat várja vendégeit

Nemzetközi viszonylatban is a legmodernebbnek számító, és felkapott XIV. kerületi fodrászat várja új, és visszatérő kedves vendégeit, ahol a legtrendibb hajhosszabbítási technikákat alkalmazzák, naprakész tudással ötvözve. Csak modern eszközökkel, illetve minőségi anyagokkal dolgoznak itt a fodrászok Budapesten a XIV. kerületben. A fodrászati szalon fodrászai az igényes hajkorona szakértői, és csak kizárólag KEVIN.MURPHY termékeket használnak munkájuk során.

Antibakteriális szappan triclosan tartalma

Triclosan tartalmú szappant érdemes venni, ha azt szeretnénk, hogy az antibakteriális hatással rendelkezzen. Az adagolós antibakteriális szappan használata nagyon egyszerű, és több mint ezer kézmosásra elegendő. Irritációktól mentesen használható, így az érzékeny bőrűek is nyugodtan használhatják. Az antibakteriális szappan kisebb és nagyobb kiszerelésben rendelhető meg a Profi tisztaság webáruház polcairól.

Kevesebb ránc a Claude Bell termékeit használva

Az Institut Claude Bell férfi ránctalanító arckrém felveszi a harcot a megereszkedett arc, illetve a fakó arcbőr, barna foltok, rézkiütések ellen. Ez a klinikailag tesztelt készítmény argánolajat tartalmaz, amely csökkenti a ráncok kialakulását, és rugalmassabbá is teszi az arcbőrt. 50 ml légmentes flakonokban kaphatóak, és akik eddig kipróbálták - azok között -45%-al kevesebb mértékben jelentek meg a ráncok.

Mi várható a hasplasztika után ?

Annak tudatában, hogy a hasplasztika az egyik legnagyobb megterhelést jelentő esztétikai beavatkozás, ezért a szövődmények lehetősége is nagyobb lehet. A plasztikai sebész javaslata az, hogy a műtétet követő 2-3 hétben fokozottan oda kell figyelni a kíméletes fizikai aktivitásra, például sportolni csak kb. 2 hónap múlva szabad elkezdeni, valamint 6-8 hétig viselni kell egy elasztikus haskötőt is.

Thai masszász Budapest VII. kerületében

Egészség- és szépségmegőrző masszázs, thai masszázs VII. kerületi szalonunkban, ahol személyesen tudhat meg többet az árainkról. Figyelmükbe ajánljuk az ayurvédikus masszázst, amely kényezteti a testet és lelket egyaránt. Ez az ősi indiai gyógyító hagyományok szellemében végzett masszázs 5000 éves múlttal rendelkezik, és méregtelenítő gyógynövénytartalmú olajakkal végzik, megújítva így az emberi szervezetet.

Következő oldal »