Történelmi Hírek

Hivatalos CHF árfolyam

A befektetési lehetőségek közötti reményeink szerinti jelentős többletet hozó kiválasztásakor, a befektetési alapok világában történő eligazodáshoz, valamint a sokunkat érintő svájci frank alapú hitelfelvétel kockázati tényezőinek ismeretéhez rendkívül fontos, hogy a hivatalos CHF árfolyam alakulását nyomon kövessük. 1049


Online Játékok

Itt a szünidő, de állandóan zuhog! Mit lehet ilyenkor tenni, ha egyszer már kirándulni nem tudunk? Tökéletes megoldást és időtöltést nyújtanak az online játékok! Látogass el weboldalunkra, ahol a legjobb autós játékok, valamint a legkiválóbb csajos játékok vannak összegyűjtve, hogy fiúk és lányok is játszhassanak jókat! Találd meg a legizgibb főzős játékok, vagy a vicces focis játékok egyikét, amellyel bármikor lekötheted magad. Oldalunkon mindenki jól szórakozhat, aki szereti az online játékokat! Játssz te is!

Csillag Születik 2011

A Csillag Születik a kedvenc tehetségkutató műsorod? Akkor itt a helyed honlapunkon, ahol a Csillag Születik videók között válogathatsz. Nálunk bármikor megnézheted kedvenc Csillag Születik videóidat! Nem kell végigböngészned az egész világhálót ahhoz, hogy ahhoz, hogy a Csillag Születik 2011 témájában naprakész légy! Oldalunkon végignézheted a műsorokat online is, és a szurkolás közben beszélgethetsz a többi Csillag Születik rajongóval is! Minden műsor alatt és a fontosabb eseményekről szavazást tartunk, ahol kíváncsian várjuk minden rajongó szavazatát, hogy kiderítsük, ti hogyan szavaztatok a továbbjutásról. A Csillag Születik videók között megtalálhatod a műsorok fellépései mellett az összes fontos anyagot a csillagokról. Információkat szerezhetsz László Attila vagy Krizbai Teca életéről, hogy jobban megismerhesd a Csillag Születik 2011 sztárjainak mindennapjait. Gyere és szurkold végig Te is oldalunkon a döntőhöz vezető utat, ahol sok nehéz és izgalmas pillanatot élnek át a fellépők.