Szauna otthonra

A szauna térhódításának köszönhetően, hazánkban is egyre nagyobb népszerűségnek örvend a szauna. Sokan használják relaxációra vagy akár a sportolás közben megfáradt izmok lazítására is.

Több munkaadó is rájött arra, hogy fontos a dolgozóik egészsége, így egyre több munkahelyen nyílik szaunázási lehetőség.

Akiknek a munkahelyén nincs lehetősége szaunázni egy nehéz nap után, azoknak is bőven van választási lehetősége. Lassan nincs olyan strand, ahol a belépő ára ne tartalmazná a szauna használatát is. A wellness szállodák is felismerték a szauna vevőcsalogató erejét, így ott is van alkalmunk a szaunázásra.

Szauna otthonra?

Az otthoni szauna előnye: bármikor használhatjuk, amikor időnk van rá! Nem kell ezért külön strandra vagy wellness szállodába menni, ezért aki rendszeresen szeretne szaunázni, annak hosszabb távon megéri egy otthoni szaunába beruháznia.

Több lehetőségünk is van: nagyobb áruházakban teljesen készre épített, komplett szaunákat lehet vásárolni. Ezeknek a készre épített szaunáknak az egyik fő hátrányuk: fix méretűek, így nem biztos, hogy sikerül találnunk egy akkora szaunát, amely méretében pontosan beleillik a neki szánt szabad helyre. A felszereltség mértéke is kötött, tehát úgy kaphatjuk meg, ahogyan azt előre gyártották.

Egyedi építésű szaunák

Kevesen tudják, hogy sok hazai asztalos cég épít minőségi/kiváló minőségű szaunákat. Ezek a szaunák általában valamivel drágábbak, mint a készen kapható, sorozatban gyártott szaunák.

Az egyedi szaunák előnye: pont olyan méretben és alakban gyártják le nekünk, mint amekkorára szeretnénk. A szauna egyéb tartozékai (LCD televízió, rádió stb.) is szabadon választhatóak, így akinek egyedi igényei vannak, annak célszerű lehet (nem kell) felkeresni hazai szaunákat építő cégeket is. Sok esetben még ingyenes felmérést is vállalnak, ennek köszönhetően a választás közben felmerülő kérdésünkre gyorsan választ kaphatunk!