Bejegyzések címkézve "linkek"

Egy javaslat a linkböngészésre …

Amennyiben link katalógusomban jársz, akkor tudnod kell, hogy a Linkböngészőben elhelyezett weboldalak linkjeit egyedileg válogattam össze és saját magam ellenőriztem. Persze találhatsz már inaktív linket is, de akkor arra kérlek, hogy írj egy mailt, mert rögtön törlöm. Cserében, ha van egy jó weboldalad, vagy ismersz egyet, akkor azt azonnal kihelyezem. A linkgyűjteményemben sincs automatikus linkajánlásra lehetőség, de ha írsz egy levelet, akkor megnézem, s ha jó ki is teszem egy-két napon belül.

Ünnep előtti lehetőségek az online marketingben

A tanév elkezdődött, a mikulás már ott van a polcokon, a karácsony szele megcsapott már minket, pedig kint még az utolsó napos, szép őszi napok vannak. Meleg van már, de érezni, hogy jön a tél. És a nagy ajándékozási ár, a cunami, ami lemoshatja a polcait. Ugye Ön is erre a pár hónapra vár egész évben? Mert ugye mindegy, hogy az ember szalmakalapot vagy ródlit árul, mert a karácsony, mint a porszívó mindent felszippant, sőt mint egy tornádó, mert akár autókat, lakásokat is vesznek ilyenkor. Ne hagyja, hogy csak a versenytársa nyerjen a vásárlási hajszában. Tegyen Ön is érte! Weboldalának az ismertsége segít a polcain. Azaz itt az idő, hogy belehúzzon a linképítésbe. 4300

Ajánlja Ön is linkjét linkkatalógusunkba!

Minden nap jelennek meg új dolgok és vonzó lehetőségek, de ritka az olyan változás, ami tényleg hasznos, ami végre segít abban, hogy gyorsan, könnyedén találj rá azokra az oldalakra, amiket régóta keresel, néha változatos különlgességekre vágynál, de nem tudod hogy fogj neki ezek keresésére, ha valóban így van, és szeretnéd a saját magad dolgát megkönnyíteni, használd a linkkatalógus nagyszerű kínálatát, és nem fogsz csalódni!