Ünnep előtti lehetőségek az online marketingben

A tanév elkezdődött, a mikulás már ott van a polcokon, a karácsony szele megcsapott már minket, pedig kint még az utolsó napos, szép őszi napok vannak.

Meleg van már, de érezni, hogy jön a tél. És a nagy ajándékozási ár, a cunami, ami lemoshatja a polcait. Ugye Ön is erre a pár hónapra vár egész évben?

Mert ugye mindegy, hogy az ember szalmakalapot vagy ródlit árul, mert a karácsony, mint a porszívó mindent felszippant, sőt mint egy tornádó, mert akár autókat, lakásokat is vesznek ilyenkor. Ne hagyja, hogy csak a versenytársa nyerjen a vásárlási hajszában. Tegyen Ön is érte! Weboldalának az ismertsége segít a polcain.

Azaz itt az idő, hogy belehúzzon a linképítésbe.

 

Gondoljon a családjára.

Gondoljon a boldogságukra. Ha magáért nem is, de értük lépjen előre. Azaz ne is lépjen, fusson, rohanjon a Google, Yahoo!, bing keresők első oldalára. Legyen Ön a verseny győztese! Mutassa Ön a V-t az ujjaival. V mint victory, azaz győzelem.

Legyen ez az arcára írva. És ezért csak annyit tegyen meg, hogy felveszi velünk a kapcsolatot. És mi átvesszük a válláról a terhet. Sok munkánkkal fel is oldjuk ezt a terhet. Mostantól dőlni fog Önhöz a vevő.

Csak bírja a munkát! Hajrá!