Bejegyzések címkézve "cégalapítás"

Alapítson céget a Logosszal!

Bár a cégalapítás a fő profilunk, de a Logosznál ezen tevékenység részterületeivel is foglalkozunk, azaz a vonatkozó szolgáltatásaink közt szerepel a cég adás-vétel, cégmódosítás is. Ezek a szolgáltatások abban segítik a leendő- és a céggel már rendelkező vállalkozókat, hogy egyszerűen, és jogilag korrekt módon tudjanak továbbadni, módosítani a meglévő cégükön, illetve akik cégalapítás vagy vásárlás előtt állnak, azok is egy megbízható, független és felkészült cégcsoport támogatásával válhasson vállalkozóvá.

Logosz Cégcsoport cégügyekkel kapcsolatos szolgáltások

A Logosz Cégcsoport céges szolgáltatások lehetőségével várja országszerte a vállalkozókat, illetve a vállalkozni vágyókat. A Logosz célja, hogy segítsen kedvező szolgáltatásai révén a cégeknek: szolgáltatásaink közt megtalálja a székhelyszolgáltatást, a könyvelést, a cégalapítást és a cég adás-vételt, cégmódosítást is. A Logosz országszerte 19 irodában várja az ügyfeleit, így minden nagyobb városban megtalál minket!

Alapítsa meg cégét Veszprémben, a Logosznál!

A Logosz Cégcsoport egy olyan cégügyekkel foglalkozó vállalkozás, mely különféle területeken segíti az ügyfeleit, vállalkozókat. Célunk, hogy megkönnyítsük a dolgukat, és hogy olyan felesleges terheket vegyünk le a vállukról, mint a székhelyszolgáltatás, hogy biztosítsuk számukra a megbízható céges könyvelőt, és hogy segítsük őket az első lépés, a cégalapítás megtételében. A cégalapítás szolgáltatásunk keretén belül gazdasági szakértőnk segítségével támogatjuk őket a döntések meghozatalában.

Szolnoki cégalapítás a Logosszal!

A Logosz Cégcsoport cégügyekkel foglalkozik. A különféle céges szolgáltatásaink közt szerepel a cégalapítás is, melynek keretein belül segítjük a kezdő vállalkozókat abban, hogy az első, cégüket érintő döntéseket jól tudják meghozni: azaz hogy a cégformát, az adózási formát illetve a cégnevet jól tudják kiválasztani. A cégalapítás csomagunk részeként gazdasági-, és jogi szakembereink segítségét biztosítjuk, akik tanácsokkal látják el Önt, valamint segítenek a papírmunka intézésében.

Alapítson céget Kecskeméten!

A cégalapítás egyszerűvé válik, ha Kecskemét Logosz Cégcsoport irodájában kezd neki az első lépések megtételének. A gazdasági-, és jogi szakértőink segítségével egyszerűen kiválaszthatja, hogy melyik cégforma-, illetve adózási forma kedvez Önnek a leginkább, illetve, hogy milyen cégnevet érdemes választania. A bonyolult szakszövegeket is érthetővé tesszük az Ön számára, és ha biztalmat szavaz nekünk, segítünk a továbbiakban is!

Alapítson céget a Logosznál, Debrecenben!

A Logosz Cégcsoport Debrecen már több mint egy évtizede foglalkozik különféle cégügyekkel ezzel megsegítve a kezdő- és a már meglévő vállalkozással rendelkező üzletemberek életét. A célunk, hogy támogassuk Önt már az első lépés megtételében is! Cégalapítás szolgáltatásunk kereteink belül gazdasági szakértőink és jogi szakembereink segítségével támogatjuk Önt az ötlete megvalósításában. Segítünk a cégforma-, illetve az adózási forma kiválasztásában és ezt követően a hivatalhoz történő cégbejelentést is intézzük.

Székesfehérvár is otthont ad a Logosz irodáinak

A Logosz Székesfehérvár városában is létrehozott egy irodát, hogy segítse Önöket a zökkenőmentes cégalapításban. Cégalapítás előtt lényeges kérdés a cégforma kiválasztásánál, hogy összesen hányan akarnak részt venni vállalkozásban. A cégalapításnak több olyan buktatója lehet, mely elsőre rémisztő. Szakértői segítség nélkül, vagy gazdasági- és jogi ismeretek nélkül ezek anyagi károkat is okozhatnak. A Logosznál olyan könyvelőkkel és ügyvédekkel dolgozunk, akik számos sikeres vállalkozás létrejöttét segítették elő. A cégalapítás csomagunk része ként folytatunk Önnel egy 30 perces beszélgetést, mely során felmérjük, hogy mik az Ön igényei. Segítünk Önnek a cégforma, az adózási forma és a cégnév kiválasztásában. Ezt követően egy napon belül benyújtjuk a cégalapítási kérvényt a cégbíróság elé. Emellett segítünk Önnek abban is, hogy megszabaduljon a hivatalos levélügyek adminisztrációjának terhétől. Átvállaljuk ezeknek átvételét, kezelését, megválaszolását, és tárolását, ezen felül pedig képviseljük Önt a NAV előtt, amennyiben székhelyszolgáltatásunkat is igénybe veszi.