Székesfehérvár is otthont ad a Logosz irodáinak

A Logosz Székesfehérvár városában is létrehozott egy irodát, hogy segítse Önöket a zökkenőmentes cégalapításban. Cégalapítás előtt lényeges kérdés a cégforma kiválasztásánál, hogy összesen hányan akarnak részt venni vállalkozásban.
A cégalapításnak több olyan buktatója lehet, mely elsőre rémisztő. Szakértői segítség nélkül, vagy gazdasági- és jogi ismeretek nélkül ezek anyagi károkat is okozhatnak. A Logosznál olyan könyvelőkkel és ügyvédekkel dolgozunk, akik számos sikeres vállalkozás létrejöttét segítették elő.
A cégalapítás csomagunk része ként folytatunk Önnel egy 30 perces beszélgetést, mely során felmérjük, hogy mik az Ön igényei. Segítünk Önnek a cégforma, az adózási forma és a cégnév kiválasztásában. Ezt követően egy napon belül benyújtjuk a cégalapítási kérvényt a cégbíróság elé. Emellett segítünk Önnek abban is, hogy megszabaduljon a hivatalos levélügyek adminisztrációjának terhétől. Átvállaljuk ezeknek átvételét, kezelését, megválaszolását, és tárolását, ezen felül pedig képviseljük Önt a NAV előtt, amennyiben székhelyszolgáltatásunkat is igénybe veszi.