Bejegyzések címkézve "zalakaros"

Zalakarosra érdemes ellátogatni

Zalakaros az egyik legkellemesebb helyszín az olyan emberek számára, akik kikapcsolódásra és nyugalomra vágynak. A szürke, monoton és unalmas hétköznapok elől mindenki szívesen menekül ide, ugyanis itt rengeteg színes program vár minden kedves turistát, mint például a Segway túra. Látogasson el ön is honlapunkra, ha szeretne többet megtudni minden lehetőségről! Weboldalunk egész álló nap elérhető!

A legjobb jógaközpont Zalakaroson

Szeretnél nyaralni, de még nem tudod hol? Tanácstalan vagy, pedig már lassan itt a szünidő is a gyerekek számára? Lépj fel honlapunkra és ismerkedj meg Zalakarossal, a gyógyító vizű várossal! Megismerheted történelmét, fürdőit, valamint a további wellness szolgáltatásait is. Zalakaros jógaközpontja is csak rád vár! Honlapunkon szállást is le tudsz foglalni az elérhetőségeken keresztül. Próbáld ki te is a legegyszerűbb jógát!

Fantasztikus Segway túra

Legyen egy jó hétvégéje és válassza a Segway túrát, ami a legnagyobb élményt nyújtja önnek, ha a természetet választja! Mindenki olyan pihenésre vágyik, ami tényleg kikapcsolódhat, ahol csend van körülöttünk és a gyönyörű természet! Próbálja ki ön is, hogy egy nagyszerű élménnyel legyen gazdagabb! Ne habozzon, keressen minket honlapunkon még ma! Kiránduljon egyet Zalakarosra, és nézze meg milyen a Segway túra!

A legjobb élményfürdő Zalakaroson van

Szórakozásra és gyógyításra is használ a Zalakaroson található fürdő vizei. Zalakaros strandja kicsiknek és nagyoknak egyaránt hasznos és érdekes hely, ahol mindent meglehet találni. Wellness, gyógyvíz, kinti vagy benti strand nagyon jó áron, és akármikor látogatható, télen vagy nyáron. Sportmedence vagy pihenésre szánt nyugodt hangulatú medencék, masszázs és biztonságos légkör! Mire vár még? Utazzon most!

Igényeseknek is ajánljuk a Jani Apartmanházat!

Hallott Mát Zalakaros városáról? nem tudja, hogy mennyire csodálatos élmények várnak önre akár egy hétvégén, akár több napra is? Szeretnénk szabadidős programokkal kedveskedni a látogatóink részére, és pontosan ezért csodálatos apartmanokkal és szálláshelyekkel várjuk a látogatóink. Ha részletek is érdekelnék, akkor látogasson el a www.janiapartman.hu oldalra, és itt olvashat szálláshelyeinkről és a városról is!

Kecsegtető ajánlatok a Zalakaros hotelben

Ön vágyódik egy igazi pihentető kikapcsolódásra? Pihentetné fáradt testét és lelkét egy pihentető wellness hétvégén? A nagyszerű frissítő kínálatok mellett élvezheti szállodánk svédasztalos éttermét. A kapcsolattartás miatt sem kell aggódnia, szállodánk minden kedves vendégnek biztosít internetet. Hogy mindezt hol kaphatja meg? Természetesen az Art Hotel Zalakaros kínál ilyen kecsegtető kínálatokat.