Bejegyzések címkézve "wellness"

Nyugdíjas wellness kettesben

Nyugdíjas wellness kettesben, csak Ön és a párja egy gyermekmentes, nyugodt környezetben? A négycsillagos Duna Relax & Event Hotel olyan lehetőségeket nyújt, amit Ön és párja nem tudnak visszautasítani! Romantikázzon párjával a Duna partján! Az idősebb korosztály számára a ráckevei hotel plusz kényelmi szolgáltatásokat kínál. Szervezze meg üdülését a wellnesshotel.hu-n és legyen remek kikapcsolódása!

Nyugdíjas wellness a wellnesshotel.hu-n

Nyugdíjas wellness a wellnesshotel.hu-n elérhető alacsony áron. A Duna Relax & Event Hotel Ráckevén minden kedves örökifjúnak extra szolgáltatásokat és csomagokat biztosít ráadásul kedvező áron. Szobáink mind a folyóra néznek ezért a csodás tájban sincs hiány. Amennyiben többet szeretne megtudni, látogassa fel weboldalunkat mielőbb, a wellnesshotel.hu-t. Wellnesshotel.hu – a pihenés szakértője!

Last minute nyugdíjas wellness csomagok

Last minute nyugdíjas wellness csomagok, hogy Ön és élete szerelme, akivel sikerült szeretetben és békességben együtt megöregedniük, végre igazán csodálatosan érezhessék magukat! Ha ellátogatnak hozzánk, biztosak lehetnek benne, hogy már az első alkalom után elhatározzák: Önök is a törzsklienseink táborát akarják erősíteni! Ön is megérdemli, hogy végre átadja magát a pihenésnek, és kizárólag önmagával foglalkozzon.

Gyermekbarát wellness hotel vidéken

Gyermekbarát wellness hotel vidéken, ahol nagyokat kirándulhat, biciklizhet és élvezheti a vidék nyújtotta, változatos életformát. A hotelen belül is tökéletes pihenésre és szórakozásra van lehetősége, mert a kicsiknek létrehozott játékház mellett, a nagyobbak is játszhatnak biliárdot, csocsót, rexet, X-boxot és sok mást. Érdemes nálunk pihenni! Egyéni, személyre szabott ajánlatunkkal garantáltan elégedett lesz!

Gyerek hotel és wellness

Gyerek hotel és wellness szálloda található Noszvajon, Eger közelében a zöld erdő mélyén, ott, ahol a legkristálytisztább a levegő. A zavartalan pihenésről képzett szakembereink gondoskodnak, odafigyelve a speciális igényekre, segítenek megtalálni a megfelelő kikapcsolódási formát. Látogassa fel weboldalunkat, az oxigenhotel.hu-t, amennyiben többet szeretne megtudni négycsillagos gyerek hotelünkről.

Családi wellness akció Noszvaj

Családi wellness akció Noszvaj legnépszerűbb négycsillagos hotelében, amelynek alkalmazottjai gondoskodnak arról, hogy a vendégek mindig felhőtlenül jól szórakozzanak, és minőségi kiszolgálásban részesüljenek! Menjenek közösen kerékpározni a kicsikkel, vegyenek részt egy szórakoztató versenyen a kalandparkban, kiránduljanak egy nagyot a gyönyörű noszvaji vidéken, vagy rendezzenek egy családi asztalitenisz vagy lovaglóversenyt!

Nyugdíjas wellness csomagok ajándékba

Nyugdíjas wellness csomagok ajándékba, melynek biztosan mindenki csak örülni tud. A legjobb ajándék, amivel meglepheti kedvesét, ismerőseit, családtagjait. Ki ne örülne egy néhány napos, felhőtlen kikapcsolódásnak, ahol testileg-lelkileg újjászülethet. Egy kis kényeztetésről a nyugdíjas évek alatt sem szabad elfeledkezni. Úgy érzi majd, mintha ismét fiatal lenne. Wellnesshotel.hu – ajándékozzon önfeledt pihenést!