Bejegyzések címkézve "web"

Honlapkészítés

Honlapkészítés csak az Ön igényei alapján. Az NGW Capital Kft. számos megoldást, ötletet kínál ügyfeleinek, akik vállalkozásuk érdekeit szolgálva új, megújult weboldalra vágynak. Honlapkészítés mellett van lehetőség marketing tanácsadást, tartalomkezelést és IT tanácsadást is igényelni. Ha új arculatra vágyik, grafikai kiadványok megtervezését legyártatását is igényelheti, hogy az átalakulás teljeskörű legyen. Kérdéseit bártan felteheti a ngw@ngw.hu e-mail címen, ahol munkatársaink mihamarabb választ adnak kérdéseire.


Rendszergazda

Ha Ön rendszergazdát keres, akkor most a legjobb helyen jár, hiszen már meg is találta a legjobbat! Ha szeretne széles körű tájékoztatásban részesülni a rendszergazdáink által végrehajtott munkaműveletekben, akkor Önnek, csak annyi a teendője, hogy ellátogat honlapunkra, és leírásunk alapján tájékozódik! Ha mindennel elégedett, akkor válassza ki tőlünk az Ön számára legjobb rendszergazda szolgáltatásait! Mert mi megérdemeljük a bizalmat, profik vagyunk!


Tárhely szolgáltató

Ha rugalmas tárhely szolgáltatót keres jó helyen jár! Szakmai segítségnyújtásunk mellett mindenkor figyelünk ügyfeleink elvárásaira és igényeire is, egyedi elképzeléseik alapján segítünk kiválasztani a számukra legkedvezőbb megoldást. Változatos szolgáltatásokkal állunk ügyfeleink rendelkezésére, amelyekről részletesen tájékozódhat weboldalunkról. Ne feledje: nálunk mindig jó helyen jár, és testre szabott szolgáltatásokban részesülhet. VizioGlobal - a rugalmas tárhely szolgáltató!


Linképítés Szakszerűen

Mit jelent a szakszerű linképítés? Először is azt, hogy pontosan leírjuk előre, mire számíthat a megbízó. A meghatározott munkát pedig időre és pontosan úgy teljesítjük. Nem a link ajánlásokért kérünk fizetséget, hanem kizárólag az elfogadott linkekért, melyről külön excel táblázatot is küldünk. Kizárólag automata szoftver felhasználása nélkül, kézzel építünk linkeket. És a legfontosabb, hogy olyan linkeket építünk, melyek valóban hatékonyak!


U’n’IT Network Kft. – rendszerüzemeltetés

A U'n'IT Network Kft. kiszervezett rendszergazda szolgáltatásokat nyújt hazai, főleg budapesti és miskolci kkv-k számára. Partnereink rendszereit folyamatosan felügyeljük, igény szerint helyszíni karbantartásokat végzünk. Biztosítjuk a hálózat biztonságát és távsegítséget nyújtunk, amennyiben a rendszer valamely eleme meghibásodik. Mindezen szolgáltatásainkat a magyar KKV - k számára kialakított alacsony árakkal, ügyfeleink szempontjait és egyedi igényeit szem előtt tartva, professzionálisan végezzük.


Honlapkészítés Győr

Ha ön a jövőben weboldal készítést tervez és valóban profi megoldásokra vágyik, akkor a Csillanás Webmarketing és Honlapkészítés ideális választás lehet. A Győri honlapkészítő vállalkozás, nem csak elkészíti az ön professzionális webes megjelenését, de gondoskodik arról is, hogy a keresőkben jó helyen legyen. Hogy ez önnek miért is fontos? Mert a honlapja az első pillanattól kezdve építi a vállalkozása hírnevét és egy igazán jó eszköz lesz a weben való jelenlétre.


MSN Kiegészítők

Msn-re van szükséged, de nem tudod hirtelen, hogy honnan töltsd le? Akkor látogass el oldalunkra és mi megmondjuk neked a megoldást! Innen bármikor letöltheted az msn legújabb verzióját, vagy különböző háttérképeket és egyebeket, amire csak szükséged van! Találd meg a legjobb msn letöltést és  neveket és akár már most kicserélheted azt, amire azt mondják a barátaid, hogy már nagyon régimódi vagy! Nincs más dolgod minthogy megnyisd az msnfan.hu-t!


Következő oldal »