Bejegyzések címkézve "ügyvéd"

Jogi problémája akadt?

Szeretné, ha a jogi problémáknál mindig legyen valaki a háta mögött? A Lupovici ügyvédi iroda lesz a legjobb választás! Elégedett ügyfelek sokaságával rendelkezünk, akik mind a mai napig visszajárnak hozzánk. Míg ez nekünk egy stabil bevételt jelent, addig önnek egy megkérdőjelezhetetlen referenciát. Ha feljelentik, ha feljelent valakit, ha adás-vételi szerződést kötne, ha céget alapítani, ha tanácsadást igényelne: forduljon hozzánk bizalommal.

Lupovici Ügyvédi Iroda

Megbízható jogászt keres? Akkor keresse fel a Lupovici Ügyvédi Irodát és győződjön meg róla, hogy itt nem csak teljes körű szolgáltatásaival, de több éves tapasztalatával és naprakész szakmai felkészültségével áll az ön egy éppen folyamatban lévő peres és nem peres ügyei rendelkezésére. Sőt ezek után már az eddig érthetetlen jogi szövegek is érthetőbbek lesznek, mivel közérthetően hozzák az ön tudomására, hogy valójában mit is tartalmaznak azok a vaskos akták, amit ön előtt vannak.

Dr. Kovács Tamás ügyvéd

Vállalkozásával kapcsolatos jogi ügyekben vegye igénybe Dr. Kovács Tamás ügyvéd szolgáltatásait! Büntetőjogi, ingatlanjogi és adójogi ügyekben szaktanácsadás és jogi képviselet. Az ügyvéd úr vállalja szerződések írását, módosítását is. Csődeljárás, felszámolás és végelszámolás esetén is nagy szakértelemmel áll cége rendelkezésére. Bővebb információért tekintse meg internetes oldalát és ismerkedjen meg az általa vezetett ügyvédi iroda tevékenységi körével! Online jogi tanácsadás igénylésére is lehetőség van a honlapján.