Bejegyzések címkézve "Thaiföld"

Utazz Thaiföldre

Utazz Thaiföldre felejthetetlen élményekért az Inviával! Az ázsiai ország igazi gyöngyszemnek számít hófehér homokos partjaival, azúrkék színű tengerével és kulturális látnivalóival. Ugyanakkor meg kell említenünk a rengeteg programot, amik változatossá teszik az ott létet. Ha valaki beleunna a napozásba és a tengerben való fürdőzésbe, akkor ellátogathat vízesésekhez, kajakozhat, búvárkodhat.

Thaiföldi ingatlan vásárlás tudnivalók

Aki Thaiföldi ingatlant szeretne vásárolni azoknak tisztába, kell lenni a következőkkel: külföldi magánszemély csak lakást vehet magának, mivel földterület nem birtokolhat. A thaiföldi ingatlanok olcsók, más országokkal szemben, mivel olcsó az építési eljárás. Aki thaiföldi ingatlant vásárol, annak nem kell félni az ingatlanadótól, mivel nincs. Tulajdon szerzéskor csak illetéket kell fizetni, ezt is a régi tulajdonossal felesben kell fizetni.

Thaiföldi utazások

A thaiföldi utazások azok a príma nyaralási ajánlatok, amelyet szívesen megfontolnál Te is? Akkor a Thaiföld utazás érdekében most csak annyit kell tenned, hogy hozzánk fordulsz, és máris válogathatsz a nagyszerű Thaiföld utazások között. A Thaiföld utazás során végre megtapasztalhatod a páratlan vendégszeretet, a különlegesen ételeket, olyan életérzést, amellyel eddig még sehol sem találkozhattál. A Thaiföld utazás vár!

Akciós thaiföldi utak

Az akciós thaiföldi utak érdekében vár utazási irodánk, így ha már egy ideje tervezed, hogy a nyári szünetet egy másik országban töltöd el, hogy egy kicsit világot látsz, hogy egy kis időre kiszakadsz a hétköznapokból, akkor a Thaiföld utazás a tökéletes választás lehet számodra is, hiszen általa egy mesés utazáson vehetsz részt, számos új dologgal találkozhatsz.