Bejegyzések címkézve "tanfolyam"

Alapos Joomla tanfolyam a kerületben

Magyarországon is egyre népszerűbb a joomla tartalom kezelő rendszer, mind több vállalkozás és intézmény használja ezt a webes tartalom kezelőt nepi szinten. De persze nem mindig tudják, ténylegesen hogyan is kell használni, mik a trükkök, a fortélyoki, így persze érdemes egy alapos joomla tanfolyam elvégzése! Ráadásul tanfolyamunkban online marketing alapozót is tartunk, hogy weboldala minél sikeresebb legyen!

Népszerű WordPress tanfolyamok

Magyarországon egyre több cég és magánember használja a WordPresst, hogy termékeiket, szolgáltatásaikat kitegyék a világhálóra. Azonban szinte egyik felhasználó sem hozza ki a maximumot WordPress weboldalából, így folyamatosan ügyfeleket, látogatókat veszít. Ha Ön is WordPresst használ, jöjjön el népszerű WordPress tanfolyam kurzusunk valamelyikére és megtanítjuk a WordPress minden titkát!

OKJ-s képzés a 8. kerületben

A Klasszis Oktatásnál sok népszerű tanfolyam fellelhető. Ilyen pl. az Idegenvezető OKJ és a Szociális asszisztens OKJ is. A felnőttoktatást nagy tapasztalattal rendelkező, rutinos oktatók vezetik. Kéréssel mindig bátran fordulhatunk hozzájuk! Viszont az OKJ -s képzéseken túl, akárki számára hasznos tréningek is fellelhetőek a Klasszis Oktatásnál. Az életközépi válságkezelő és burnout tréningek pusztán 2 ezekből. Viszont ha van már munkahelye és mindössze az informatikában szeretné némelyest tovább képezni magát, úgy is is jó oldalon keresgél! A honlapon jó pár számítástechnikai képzésből is válogathat az ember (pl. Powerpoint diabemutató). De amenniyben Ön konkrétan a Pincér vagy Szociális gondozó és ápoló OKJ-ről szeretne többet megtudni, akkor nézzen fel a Klasszis Oktatás oldalára és tekintse át a felnőttoktatás részleteiről szóló tudnivalókat! A \"Kedvezmények\" menüpont alatt igényelhető kupon bármely tanfolyamra, képzésre beváltható!

Szempilla tanfolyam

Szempilla tanfolyam kedvező áron végezhető kezdőknek és haladóknak egyaránt a Szempilla Akadémiánál, ami már 4 éve a szempilla tanfolyamok gyöngyszeme. Itt akár 1 napos képzésünkön is profi tudásra és gyakorlatra tehet szert. Ha jelentkezni szeretne tanfolyamainkra, tárcsázza a 60-20/325-6621 telefonszámot, vagy keresse fel a szempillaakademia.hu weboldalt. Válassza színvonalas szempillaképzéseinket és a siker garantált lesz!

HTML5 tanfolyam kezdete

A HTML5 tanfolyam kezdete teljes mértékben Öntől függ, legalábbis napi szinten. Hiszen videóra vett, online is követhető előadásainkat bármikor visszanézheti oldalunkon. Ennek a megoldásnak a segítségével szeretnénk biztosítani, hogy akár munka, iskola vagy bármi egyéb elfoglaltság mellett is jusson ideje egy új tudás elsajátítására. Újat tanulni sosincs túl korán, és sosincs túl későn.

Kezdő angol tanfolyam Budapesten

Kezdő angol tanfolyam Budapesten? A nyelvismeret munka, tanulás kapcsán egyaránt nélkülözhetetlen, ám nem mindegy, milyen nyelviskola mellett teszi le a voksot. Ha fontosnak tartja a korrekt árakat, a rugalmasságot és ugyanakkor a hatékonyságot, akkor ne hagyja ki a cosmopolitan-linqua.hu által kínált lehetőségeket! Ne feledje, elkezdeni sosincs késő! Ismerje meg induló tanfolyamainkat!

Cosmopolitan angol nyelvtanfolyam Budapesten

Ismeri a Cosmopolitan angol tanfolyam Budapesten kínált lehetőségeit? A nyelviskola nem véletlen örvend nagy népszerűségnek, hiszen profi szakemberekkel, korrekt áron áll rendelkezésre minden tanulni vágyó számára. A nyelvismeret a hétköznapokban rendkívül fontos, ezért érdemes mihamarabb elkezdenie a tanulást. Tudjon meg többet nyelviskolánkról weboldalunkon keresztül, és vegye velünk a kapcsolatot mihamarabb!

Következő oldal »