Bejegyzések címkézve "szórakozás"

Labirintusok, ahonnan játék a kijutás!

Melyik az a hely ahová szinte sohasem kívánkozik egy átlagember? Egy sötét hideg offline labirintus az pont egy ilyen hely! Mert miért is vágyna valaki egy olyan helyre ahonnan közel sem biztos, hogy ki tud jutni. Ha viszont online közelítünk egy játék labirintus felé, a dolgok sokkal egyszerűbbé válnak. Ha nem találunk kiutat, legfeljebb újra kezdjük az ingyen játékot, és egyetlen kattintást követően újra a bejárathoz juthatunk, hogy ezt követően újult erővel „csapjunk a lecsóba” vagy ha nagyon felbosszankodtunk, akár következmények nélkül kezdhetünk egy újabb esetleg könnyebb feladat megoldásába! Ez az igazi férfias ingyen szórakozás!

Vagány verekedős játékokkal itt tudsz játszani!

Játssz a legjobb verekedős játékokkal, lépj fel honlapunkra. Minden egyes nap egyre többen jönnek hozzánk, te se maradj erről a kiváló lehetőségről. A kiváló minőséget az garantálja, hogy a játékok feltöltése előtt tartottunk egy szigorú válogatást, ahol nem engedtünk akármit a rostán. Minden korosztály garantáltan jól fogja magát érezni, te is megtalálod a helyed. Ne várj tovább, kattints az oldalunkra még ma!

Öltöztetős játékokkal nálunk szórakozhatsz!

Ha a kislányod szeretnéd lefoglalni, de nem tudod, hogy hogyan teheted meg, akkor fordulj az oldalunkhoz. Öltöztetős játékokra tehetsz szert. Nagyon praktikusak, egyszerűek és izgalmasak egyben a gyerekek számára. Kislányod imádni fogja, remek időtöltés lehet a számára. Nem fogod megbánni, ha minket választasz. Kattanj rá még ma oldalunkra részletesebb információért! Folyamatosan teszünk fel újabb és újabb játékokat, érdemes többször is felnézni hozzánk emiatt!

Feketeszakáll Kalandpark nagyon olcsó belépővel!

Egyre többen érzik szükségét annak, hogy aktívan pihenjenek. Erre kiváló lehetőséget biztosít kalandparkunk is, méghozzá Tiszalökön. Gyere és nézz szét a http://www.feketeszakallkalandpark.hu/ oldalon, hogy kedved kapj a szórakozásra, a mozgásra, a kikapcsolódásra. Fiatalokat és időseket egyaránt várunk, még csoportos, kedvezményes belépőink is vannak. Szomszédságunkban található a strand is, így a vízben is lehetőség van megmártózni.  További részletek a weboldalunkon elérhetők!

Válj igazi Cápa pókeressé!

A nagy pókerjátékosok is a kezdők között játszottak valamikor régen és a kis asztalnál fillérekért játszottak. Lehet, hogy te is összegyűltök a haverokkal vagy lemész a kaszinóba és aprópénzbe játszotok, mégis álmodozol, hogy végre nagy pénz üsse a markod. Lépj fel az oldalunkra, mert itt megtudhatod, hogyan is válj "Cápa pókeressé", vadássz és nyerj! Honlapunk kapui a nap bármelyik órájában tárva nyitva állnak majd előtted!

Bratz játékok teljesen ingyen!

Bratz játékokra keresnél rá? Ingyenes flash játékokat keresel? Ha igen, oldalunkon a helyed! Ismerd meg a jobbnál jobb, előre kiválogatott, összegezett és letesztelt játékokat. Mindegyik indítása előtt megtalálod a rövid leírást is, így tudni fogod azt is, mi konkrétan a játék célja, feladata. Nálunk nem fogsz unatkozni egy pillanatra sem, mert mindig hozunk újabb változatokat is! Nézd meg az összes játékunkat és találd meg azt, amelyikben a legjobb vagy!

Gyere el te is a Fekete Szakáll Kalandparkba

Minden fiatal és idős egyaránt jól érezheti magát akkor, ha ellátogat a tiszalöki Feketeszakáll Kalandparkba. Nagyon sok izgalmas kikapcsolódási lehetőség vár mindenkire, legyen szó csőlabirintusról, labdajátékokról, mászófalról vagy épp akadálypályától. Aki szeretné megtudni, mennyibe kerülnek az egyéni és csoportos jegyárak, annak ajánlott megtekinteni a http://www.feketeszakallkalandpark.hu/ oldalt is. Jelentkezz hát te is minél hamarabb!

Következő oldal »