Bejegyzések címkézve "szerver"

Béreljen tárhelyet a legbiztonságosabb hazai tárhelyteremben!

A tárhely bérlés szükségessé válhat egy növekvő cég életében, pláne, ha valamilyen online kereskedéssel is kapcsolatban áll a cég tevékenysége. Érdemes a drága szerver vásárlás helyett a szerver bérlés mellett dönteni. Ez a módszer ugyanis költséghatékony és biztonságos egyszerre. Korábban egy bank legbiztonságosabb páncélterme volt az a helyiség, melyet a tárhely.eu szervertermének otthont ad.

Domain regisztrálása

Ha webtárhelyre van szükséged, akkor fordulj hozzánk bizalommal. Különböző csomagjaink keretében belül nemcsak egy, de akár jóval több domainre is szert tehetsz. Ezenfelül számos szolgáltatást biztosítunk még, hogy könnyebbé váljon az oldalad kezelése. A könnyű kezelőfelületet például a cPanel biztosítja, de különböző adatbázisok is a rendelkezésedre állnak. Lehet akár több önálló e-mail fiókod is, illetve a PHP és a Cron futtatása sem jelent gondot. Részletek weblapunkon.

SSD tárhely

A szerverek világában eléggé gyakori problémaként jelentkezik az, hogy a háttértárolók sebessége jelentette szűk keresztmetszetek miatt sűrűn leállás vagy lelassulás figyelhető meg a weboldalon. Erre nyújt egy kiváló alternatív lehetőséget az ssd tárhely, egy olyan csomag, amely lehetővé teszi, hogy egy weboldal hihetetlenül gyorssá és stabillá váljon. Ezáltal elfelejtődnek a lelassulások okozta nehézségek, problémák és minden tökéletesen

Négy VPS csomag közül lehet válogatni!

Nálunk a leállásokból adódó veszteségeket szinte el is felejtheted, hiszen nálunk ilyen nincs. Ha még is megtörténne 0-24 órás technikai segítségnyújtással várunk téged. Négy VPS csomagunk minden igényt kielégítenek. Biztosan találsz neked valót is kínálatunkban, úgy ár mint tulajdonságokat tekintve. Látogass el honlapunkra már a mai nap, klikk ide! Mi mindig nyitva tartjuk virtuális kapuinkat előtted!

Virtuális szervert nálunk kap olcsón!

Érdeklődik a virtuális szerver után? Szeretné tudni melyek az árai valamint miből áll? Akkor a lehető legjobb helyen jár hiszen mi első osztályú szolgáltatást nyújtunk és mindezt elérhető árkon. Az oldalunkon a csomagok mellett megtalálják azoknak a részletes leírását így könnyebb lesz dönteni közöttük. Ne várakozzon tovább hanem nézzen be hozzánk még ma! Remek ajánlataink vannak, a lehető legjobb virtuális szerver csomagjaink vannak, biztos, hogy tetszeni fog önnek is! Ne hagyja ki a lehetőséget, használja ki ezt a szuper lehetőséget!

Megbízható és olcsó tárhely szerver szolgáltatás

A tárhely szerver szolgáltatás egy roppant egyszerű szolgáltatás, amelyet lépte nyomon hallhatunk a különböző cégektől, de sajnos a legtöbb csak szavakkal próbálja magát sikeressé tenni és nem nyújt olyan szervert, amelyet mi éppen elképzelünk. De nem csak ilyen tekintetben kereshetsz fel minket, hanem egyszerű információ gyűjtés céllal is jöhetsz akár. Weboldalunk mindig nyitva áll!

Profi ibm server xseries nálunk

Lehet, hogy mindent bejártál már azért, hogy ibm server xseries sorozatot találj, de sehol sem sikerült rátalálj arra, amit keresel. Most itt az alkalom, hogy megkapd azt, amit már olyan régóta szeretnél. Az oldalunkra kell csak fellépned és azonnal megtudhatod, hogy miről is beszélünk. Higgy nekünk, hiszen nem érdekünk, hogy átverjünk Téged. Weboldalunk a nap bármelyik órájában szeretettel fogad téged, még éjszaka is!

Következő oldal »