Bejegyzések címkézve "szeged"

Hűtőautó bérlés Szegeden

Hűtőautó bérlés Szegeden gyorsan, egyszerűen, ha szorult helyzetbe kerül, és sürgősen szüksége van helyettes gépjárműre. Korszerűen felszerelt, különböző márkájú autóparkunk tökéletes bevált nagyobb távolságra történő szállításoknál is. Fesztiválokra, rendezvényekre bérelhető autókban biztonságosan tárolhatóak sütemények, húskészítmények, tejtermékek. Telefonon, e-mailben vagy személyesen felkeresve minket telephelyünkön érdeklődhet a részletek iránt és a bérlet részletei felől!

Autóbusz bérlés Szeged

Az autóbusz bérlés Szeged városában egy olyan kitűnő szolgáltatás, melyet biztonságosan igénybe vehet, hiszen nem kell attól tartania, még akkor sem, ha hosszabb útra indulna, hogy a gépjármű meghibásodik. Autóbuszaink műszaki állapotukat tekintve is nagyon jó állapotban vannak. Ha tehát kényelmes és biztonságos autóbuszt keres, válassza a mi buszainkat! Higgye el, megéri!

Kiváló minőségű függöny

Egyéni ízlésének és személyre szabott igényeknek is megfelelő kiváló minőségű függöny, textil, drapéria, kiegészítők minden méretben, színben szerepel függöny szaküzletünk kínálatában. Díszítse otthonát, gyermekei szobáját, akár nappali illetve hálószobáját a mi nagyszerű termékeinkkel. Mi minden nap az ön rendelkezésére állunk abban, hogy otthona és ablakai olyanok legyenek, amiket a csak a filmekben lát. Várjuk önt szeretettel!