Bejegyzések címkézve "szálloda"

Pihenés felnőttbarát szállodákban

Pihenés felnőttbarát szállodákban, háborítatlan és festői környezetben! Ha szabadságát vagy hétvégéjét patinás szállodában szeretné tölteni, akkor jó helyen jár oldalunkon, mert itt biztosan megtalálja álmai hoteljét. A kollegáink és a személyzet, mindig arra törekszik, hogy a legigényesebb vendégek igényeit is kielégítse. Hoteljeinkből, kizárólag felejthetetlen élményekkel távoznak a vendégek, akik újból és újból visszatérnek!

Wellnesshotel.hu felnőttbarát szállodák

A wellnesshotel.hu felnőttbarát szállodák legjobbját mutatja be az érdeklődő pároknak. Nálunk rengeteg wellness szolgáltatás gondoskodik arról, hogy a párok korra való tekintet nélkül jól tudják érezni magukat, és végre újra csak egymással foglalkozhassanak. Ön és kedvese is megérdemlik, hogy végre kiereszthessék a fáradt gőzt, és feltöltődhessenek kizárólag egymás társaságában. Wellnesshotel.hu – ahol az élet sohasem unalmas!

Felnőttbarát szálloda szobák

Felnőttbarát szálloda szobák, hogy kortól függetlenül minden szerelmespár csodálatosan érezze magát nálunk! Egy kisbaba érkezése mindig óriási öröm! Ilyenkor a család minden tagja szeretettel övezi körül a kis jövevényt és minden csak körülötte forog, ami persze teljesen érthető is. Azonban a szülőknek nem szabad megfeledkezniük saját magukról és egymásról sem! Wellnesshotel.hu – ahol nemcsak szülők lehetnek, hanem férj és feleség!

Tündérkerthotel gyerekbarát szálloda

A Tündérkerthotel gyerekbarát szálloda maximálisan. Mi ugyanis nemcsak a felnőtteknek, de a gyerekeknek is kínálunk kikapcsolódási lehetőséget. Az üdülés élvezetének megismerését nem lehet korán kezdeni. Arról pedig, hogy az itt töltött idő alatt egyik gyerek se unatkozzon, számos programmal gondoskodunk. Legyen szó családi csatangolásról vagy egy csillagvizsgáló meglátogatásáról, az élmény garantált.

Non stop étterem Budapesten

Egy magányos ebéd elfogyasztására szóba jöhet a kedvenc street foodja, ahová minden nap betéved a munkanapok során. Nehezebb azonban a helyzet, ha üzleti tárgyalásra keresi a tökéletes helyszínt. Üzleti partnerében szeretné a legjobb benyomást kelteni, és nem szeretne befürödni egy kellemetlen szituációval. A budapesti éttermekben kapható ebédmenük pedig csak dél és három óra között elérhetőek. Mi akkor a megoldás? Egy nonstop étterem, melyet légkondicionált szállodánk biztosít Önnek a repülőtér mellett. Ismerje meg az Airport Hotel Budapest**** Superiort!

Felnőttbarát szálloda 12+

A legjobb felnőttbarát szálloda 12+ korosztály számára a Duna Relax & Event négy csillagos hotel, ami káprázatos ókori római wellness forrással, és számos kényelmi, relaxációs szolgáltatással rendelkezik. A szálloda további részleteit megtalálhatja a wellnesshotel.hu weboldalra kattintva, vagy szobafoglalásért tárcsázza a 06-24/523-230 telefonszámot. Duna Relax&Event hotel – egy kis boldogság-oázis a szürke hétköznapokban!

Gyerekmentes szálloda és wellness

Gyerekmentes szálloda és wellness várja azokat a felnőtteket, akik gyermekek nélkül képzelik el pihenésüket. Első hangzásra talán nem szimpatikusan hangzik a kifejezés, de a túlterhelt munka és stresszes életkörülmények azt kívánják meg néha a felnőttektől, hogy olyan hétvégét töltsenek el, ahol nem zavarja őket a hangos, felhőtlenül boldog gyermekek zsivaja. Nálunk teljes a pihenés!

Következő oldal »