Bejegyzések címkézve "sorozat"

Simlisek online nézhető sorozat

Ha szeretnéd könnyen elérni a filmeket és a sorozatokat, akkor használd oldalunkat. Különböző videó tárhelyekről gyűjtöttük össze a filmeket. Részletes leírást kapsz, hogy mit kell tenned, valamint egy csomagban letöltheted a szükséges programokat. A Simlisek online is megnézhető, és mi segítünk, hogy jó minőségben élvezhesd. Egy jó kis vígjátéksorozat, mely elnyeri a tetszésedet. Ne habozz hát, kezdd el te is nézni a sorozatot még ma!

Marslakók sorozat márciustól

Egy új sorozat ami még nem volt! Engem nagyon érdekel, hiszen köztudott hogy a hírek egy részéről értesülünk, de hála Jáksó Lászlónak most kicsempész nekünk valami többet! A Marslakók című teleregény forradalmi ötlet szerintem is! Én Március 4.-étől biztos hogy az M1-et fogom csak nézni esténként. Na és te hol leszel? Addig is tudj meg többet róluk a hivatalos weboldalunkról! Izgatott vagy? Van miért!

La Pola – indul november 25-én!

Új romantikus sorozat indult a Tv2 adásán november 25-én La Pola címmel. A sorozat bemutatja két fiatal tiltott szerelmének történetét a kolumbiai szabadságharcok idején. Policarpa egy mesztic nő, ám mivel nem nemesi családból származik, szerelmük tiltott gyümölcsnek számít az ízig-vérig arisztokrata Alejandróval. Amikor azonban megkezdődnek a függetlenségi harcok, felcsillan számukra a reménysugár, hogy valaha egymáséi lehetnek, ám ehhez életben is kell maradniuk.

Hokum.hu – a legizgalmasabb filmek beszámolói

A Hokum.hu honlapján vannak olyan filmek, amelyek egy már korábban megjelent sorozat folytatásai. A sorozatok kedvelői számára mindig izgalmat jelent a várakozás amíg eljön a következő rész, hogy megtudjuk hogyan is fog folytatódni, mi történik majd a szereplőkkel, mert a rendezők és forgatókönyv írók értenek hozzá, hogy felcsigázzák az emberek kíváncsiságát, mert így biztos hogy a következő részt is nézni fogja.