Bejegyzések címkézve "sms"

A legszebb névnapi versek egy helyen

Nagymamádnak közeledik a névnapja ezért szükséged van számos névnapi versekre hogy kiválaszd közülük a legszebbet? Akkor ezt most bátran megteheted oldalunkon hiszen számos sms-ek, versek várnak rád. Ezentúl ha szükséged van egy idézetre akkor nem kell sokáig keresgélned az interneten hiszen most egy helyen mindent megtalálhatsz. Nagyon szép névnapi verseket találhatsz meg weboldalunkon, így az ajándék mellett meglepheted szeretteidet szép versekkel is. Hidd el, örülni fognak neki.  

Nem tudsz szerelmes sms-t írni? Segítünk

Megbántad amit tettél és rájöttél, hogy nagy hibát követtél el? Ird le szerelmes sms-ben, hogy mennyire bánod és, hogy csak rá van szükséged. Kérj bocsánatot, ird le neki egy szerelmes sms-ben, hogy életed legnagyobb hibáját követted el. Nincs még minden veszve, egy bocsánat kérő szerelmes sms még segithet neked helyre hozni az elkövetett hibáid. Próbáld ki szebbnél szebb szerelmes sms-ekkel meghódítani szívét.

Humoros versek

Az esküvői hagyományokhoz, főleg vidéken, hozzá tartozik a vőfély szerepe, aki az egész ünnepség hangulatmestere, és leginkább az ő feladata, hogy megteremtse a jókedvet. Humoros versek énekek hangzanak el a szájából, melyekben az ifjú párról beszél, vagy a finom ételről amit a szakácsok megfőztek és a felszolgálók éppen a násznép elé raknak. Erre nagyon rátermett ember szükséges, aki tele van élettel és jókedvvel.