Bejegyzések címkézve "reklámajándék"

1001 karácsonyi ajándék

Rendeljen ön is prémium kategóriás céges karácsonyi ajándékokat webáruházunkból! A karácsonyt sokan a szeretet ünnepének titulálják, ez nem véletlen, hiszen ilyenkor a legtöbb ember ki is tudja mutatni a szívében lakozó érzelmeket az ismerőseinek. Ebben az időszakban még a mogorva főnökök is meg szokták lepni a munkatársakat. Az internetes oldalunkat böngészve ön is kiválaszthatja megannyi céges karácsonyi ajándék közül, hogy mivel szeretné meglepni a cég munkatársait.

Céges üzleti ajándék – megéri beruházni?

Minap párommal Budapest belvárosában jártunk, és megnézegettük végre élőben is a híres-nevezetes Leichtman üzleti ajándékokat. (A világhálón a leichtman.hu weboldalon lehet meglesni őket.) Ahogy ott nézegettük a rengeteg ötletes, csodásan kivitelezett egyedi reklámtárgyat, töprengeni kezdtem... És a következőkre jutottam: 4688


Szuper ajándékok!

Nyáron sokan látogatjuk a strandokat, ahol nagyon sok reklámajándék tárggyal találkozunk. Ezek a tárgyak nagyon népszerűek a megrendelőink körében, mert a vásárlók is szeretik őket, hiszen egy nyaralás során nagy hasznukat lehet venni, és általában ezeket akciós áron lehet beszerezni. Ezek közé sorolhatjuk a strandlabdát, napernyőt, törölközőket meg felfújható matracokat, amelyek a  szivárvány minden színében pompáznak.