Bejegyzések címkézve "póló"

Rendelj egyedi, nyomtatott pólót!

A pólóügynökség oldalán olyan termékeket: ruhadarabokat, párnákat, bögréket, táskákat forgalmazunk, melyeket kedved szerint szabhatsz személyre. Nem csak méret és szín szerint, hanem a rajtuk levő minta szempontjából is. A pólóinkat a majdani viselőik és a minta szerint csoportosítjuk. Többségében vicces mintákat készítünk, legyen szó akár hobbi, család, ünnep kategóriákról.

Egyedi ajándék, póló, pulóver és gyermek body nyomtatás Dunaharasztin

Vállalunk szinte minden felületet amin nyomtatható kép, szöveg, logó helyezhető el. Profilunk fő elemei: egyedi ajándéktárgy feliratozás, póló nyomtatás, pulóver és gyermek body emblémázás. Többféle technikával dolgozunk, mindig a kért anyagnak és célnak legjobban megfelelővel. Természetesen hozott képeket vállalunk elsősorban, de egyéb elképzeléseket is megvalósítunk. Saját tervezésű grafikáinkat önálló menüpontokba szedve találja. Részletes információkat Póló Bázis weboldalunkon szerezhet, rendeléseket a jobb oldali üzenetküldő boxunk, vagy a kapcsolati oldalunk email címeinek segítségével adhat le. Póló Bázis Dunaharaszti: +36-30-521-4895

Egyedi póló

Van egy szuper ötleted, hogy milyen pólót hordanál szívesen, de nem találsz sehol ilyet? Válaszd a pólónyomást, készíttess egyedi pólót magadnak! Sőt, ha kreatív vagy, rokonaidat, barátaidat is meglepheted egy-egy személyre szóló, ötletes egyedi pólóval, ami tökéletesen illik a megajándékozott személyiségéhez. Remek megoldás, ha valami igazán különleges ajándékkal lepnéd meg szeretteidet. Az egyedi póló készítése ideális megoldás cégek számára is, ha pólók feliratozására van szükség. Alkalmazottaidat is meglepheted a céges logóval ellátott egyedi pólóval, erősítve ezzel az összetartozást. A professzionális kivitelezésnek köszönhetően a pólónyomással felvitt minták kiváló minőségűek, versenyre kelnek a népszerű ruhaboltok polcain kínált feliratos és nyomott mintás felsők bármelyikével. Ráadásul a saját ötleted és választásod alapján elkészített ruhadarab különleges, teljesen egyedi póló – ilyet biztos nem hord senki a baráti körödben!

Mibe öltöztessük a kisgyermekeket?

Sok szülő elgondolkodik, hogy mit adjon újszülött gyermekére a kórházban, mibe öltöztesse, amikor viszi haza. Rossz látni, mikor a jól fűtött, meleg kórházban túl sok ruha van adva a kis jövevényre, és lehet, hogy ők csak jó szándékúak, de a túlöltöztetés sem jó. A legtöbb esetben egy rövid ujjú póló, vagy kis body is teljesen elegendő. Bár a téli időszakban született gyermekek talán egyel, több réteget is elviselnek. Bár a kellemes 36 fokból kijönni a 25 környéki hőmérsékletre, hirtelen eléggé nagy különbséget jelent és nem túlságosan jóleső érzés. A csecsemők feje igazán érzékeny lehet a huzatra, és kisebb légmozgásra is, ezért egy kis sapka a folyosókon nem árt. De a szobákban nem feltétlenül szükséges. Az haza úton fontos, hogy melegben legyen a kisgyermek, de inkább figyelni kell, hogy ne kapjon huzatot az autóban a kis fülük, ezért kintre és az autóban sem baj ha van ami védi a fejüket. Erre egy vékony sapka is alkalmas lehet. Otthon viszont folyamatosan hozzá kell szoktatni, de csak szépen finoman, a saját otthoni hőmérséklethez. Egy kb 25 fokos lakásban bőven elég egy póló a csöppségre. Ne féljünk, inkább hallgassunk ösztöneinkre és megérzéseinkre ezen a téren is. De a tapasztalt anyukák tanácsait is bátran kérhetjük.

Pólónyomtatás korrekt áron

Pólónyomtatás! Jól hangzik, nem? Ha nem tudod mivel meglepni barátodat valamilyen ünnepnap alkalmából, hidd el, ez a választás tutira bejön! Válaszd meg a póló színét és azt a szöveget, amit látni akarsz a pólón, és neked már nem is kell többet tenned! Nem kell fájjon a fejed, hogy mivel is lephetnéd meg, garantáljuk, hogy ennek biztosan örvendeni fog! Tekintsd meg honlapunkat, ahol ellátunk minden egyes információval! A pólónyomtatást a legjobb áron készítjük és minőségi pólókat használunk fel!