Bejegyzések címkézve "Online pénztárgép"

Hol lehet pénztárgépszalagot vásárolni ?

Figyelmébe ajánlom ezt az e-kereskedelmi oldalt, ahol 37x50 mm-es méretben kapható thermo pénztárgépszalag hazai vállalkozóknak, iletve magánszemélyeknek egyaránt. Raktárról azonnal elvihető. GSM szolgáltatás, mobiladat adatcsomag. Engedély száma: A184. Kaphatóak még engedéllyel rendelkező online pénztárgépek, főleg a mikro, kis- és közepes vállalkozások, üzletek számára. Kattinson még ma !

Online pénztárgépek

Online pénztárgépek webáruházunkban. Rendeljen egyet, megéri, jól jár. Alap a vonalkód kezelés, de vannak pénztárgépek, amelyek AEE egységgel rendelkeznek, ezek az adóhatósággal tartják a kapcsolatot, szükség esetén az információ visszakereshető. LCD kijelző, háttérvilágítással, vagy kék alapon fehér betűk. A láthatóság miatt. Válasszon egyet mindközül, és rendelje meg! Most tegye kosárba! Megéri! Nem csak fodrászoknak! Ne bízza a választást véletlenre!

Még nem rendelkezik cége új online pénztárgéppel?

Még nem rendelkezik cége új online pénztárgéppel? Ne várjon az adóhatóságokra, hiszen komoly költségeket vonhat maga után, ha az általuk kitűzött határidőig nem rendelkezik ilyen készülékkel, vagy legalábbis egy igazolással, miszerint egy adott cégnél már leadta a megrendelését a szuperkasszára. Mostantól leadott megrendeléseken már dátumnak is kell szerepelnie, mely közli a számukra, hogy mikortól fog Ön ténylegesen rendelkezni a pénztárgéppel. Ha már Ön sem tudja nyomon követni a szabályozásokat, a folyamatos dátumokat, melyekkel megpróbálják a vállalkozókat segíteni, vagyis kitolni a határidőket, akkor iratkozzon fel a Pénztárgép Center hírleveleire. Ha meg még nem is foglalkozott az online pénztárgépekkel, itt azt azonnal megrendelheti. Bár szorít a határidő, a cég még felveszi az új előjegyzéseket, keresse őket online felületükön, vagy személyesen az üzletben. A honlapon egyébként számtalan információt, valamint nyomtatványt tartalmaz, melynek segítségével meg tudja igényelni a vissza nem térítendő állami támogatást.

 

Vásároljon online pénztárgépet üzletébe nálunk!

A régi, hagyományos pénztárgépek ideje lejárt. Idén, év végére minden üzletnek, vállalkozónak rendelkeznie kell online pénztárgéppel, hogy a forgalmat nyomon tudják követni a NAV-nál. Így természetesen nem csak készüléket kell vásárolnunk, de internettel is rendelkeznünk kell az üzletünkben, mivel ez egy elengedhetetlen dolog lesz mostantól. Ha még nem szerezte be új készülékét, ne sokat habozzon, ugyanis a határidő már igencsak a nyakunkon van, és az ellenőrzések biztosan kezdetüket veszik, amint a határidő eljött. Ha arra gondolt, hogy a most használatban lévő készülékét fogja átalakíttatni, akkor érdemes ennek utána számolni, hogy egyáltalán megéri-e? Nagyon sok pénztárgép forgalmazó szerint sajnos ez nem kerül kevesebbe, mintha új online pénztárgépet vásárolnánk. Nem beszélve az időről, melyet ebbe fektetünk. Ha ajánlhatok egy céget, akik szívesen segítenek eligazodni az új törvényeket illetően, valamint a készülékre is felvesznek még előjegyzést, akkor keresse fel bizalommal a Pénztárgép centert. A tartalmas weboldalukon nagyon hasznos információkat olvashatnak.

 

Online pénztárgép, melyre Önnek is szüksége lesz!

Az online pénztárgépek használatára kötelezte a kormány a kereskedelemben foglalatoskodókat.

2013.Június 30. az az időpont, amikor már mindenhol meg kell szüntetni a hagyományos pénztárgépet, és át kell térni az Online pénztárgép használatára. Lehetősége van mindenkinek, hogy ne megvásárolnie kelljen ezt a gépet, hanem kölcsönözni is tudja. Ha ellátogat a weblapra, akkor ezzel kapcsolatban nagyon sok hasznos információt találhat! Biztos vagyok abban, hogy ez nagyon sok ember számára megterhelő, éppen ebből kifolyólag, nem nehéz jó döntést hozni, vagyis a kölcsönzés mellett voksolni! Online pénztárgép melyre Önnek is szüksége lesz! MInden igényt kielégítően találhat nálunk különböző termékeket, melyet között, garantáltan megtalálja majd a megfelelőt! Keresse fel weblapunkat mielőbb, hiszen már nagyon sürget az idő!

Online pénztárgép hamarosan!

Minden vendéglátó egységgel rendelkező tulajdonosnak tisztában kell már lennie azzal, hogy a hagyomány pénztárgépeket le kell cserélni május 30-ig online pénztárgépekre. Ez természetesen nem azt jelenti, hogy internet kapcsolat szükséges ezeken a helyeken. Elég, ha csupán lefedettség van a mobil szolgáltatók felé, hisz ezen a jelen keresztül történik majd az adatszolgáltatás a NAV-hoz. Amennyiben még sem megoldható ez, abban az esetben külön dokumentumok alátámasztásával megengedett a hagyományos pénztárgép használata. Amennyiben bővebb információhoz szeretne jutni az online pénztárgépek témában, keresse fel a Priorcash honlapját!