Bejegyzések címkézve "nyelvtanfolyam"

Cosmopolitan-lingua.hu német nyelvtanfolyam Budapesten

Cosmopolitan-lingua.hu német nyelvtanfolyam Budapesten előnyös a közelben lakó felnőtteknek és gyermekeknek, akiknek a rendszeres bejárás így nem okoz nehézséget a normál és intenzív tanfolyamokon. A távolabb élők számára hétvégi kurzusaink kínálnak alternatívát, heti 1x5 óraszámban tanulhatják a választott idegen nyelvet professzionális, elhivatott munkatársaktól. Válasszon minket és nem fogja megbánni!

Német nyelvtanfolyam haladó szinten

Német nyelvtanfolyam haladó szinten a Teréz körút 34. szám alatt, nem messze a Nyugati tértől kedvező feltételek mellett. A felnőttképzés keretében biztosítjuk a nyelvvizsgára való sikeres felkészülést, és a hozzá kapcsolódó tréningeket. Ingyenes online segédanyagok biztosításával garantáljuk a továbblépést a következő szintre. A hazai és külföldi munkaerőpiacon való helytállás alapfeltételeiről maximálisan gondoskodunk.

Angol nyelvtanfolyam akció

Angol nyelvtanfolyam akció a fővárosban? Diplomaszerzés, felsőfokú tanulmányok, vagy munkavállalás kapcsán is nélkülözhetetlen a világnyelv ismerete. A cosmopolitan-lingua.hu weboldalra látogatva remek ajánlatokkal találkozhat. Tanuljon nyelveket szakembereink segítségével, akik rugalmas időbeosztással és kimagasló színvonalú oktatással várják hallgatóinkat! A nyelvtanfolyamokról bővebben olvashatnak weboldalunkon!

Cosmopolitan.hu angol nyelvtanfolyam Budapesten

A cosmopolitan.hu angol nyelvtanfolyam Budapesten való indításával már Ön is elérheti a kitűzött célt, ami a nyelvtanulását illeti. Tapasztalja meg, hogyan növekszik önbizalma és tudása napról napra, miközben az órák alatt jól is érzi magát! Válasszon a Cosmopolitan Lingua nyelviskolát és beszéd centrikus óráink Önnek is be fogják bizonyítani, hogy nyelvet tanulni nem is olyan nagy ördöngösség.

Angol nyelvtanfolyam és nyelvvizsga

Angol nyelvtanfolyam és nyelvvizsga mindenki számára kortól és szinttől függetlenül! Akár az alapoktól szeretné kezdeni a nyelvtanulást, akár a középfok elsajátítása a cél, akár tökéletesíteni szeretné a már meglévő tudását, mi mindegyik esetben a rendelkezésére állunk! Forduljon hozzánk bizalommal és tanuljon könnyedén és gondmentesen angolul! Cosmopolitan nyelviskola – nyelvtanulás minden szinten!

Kezdő francia nyelvtanfolyam Budapesten

Érdekli kezdő francia nyelvtanfolyam Budapesten? Szeretné, ha a világnyelvet gyorsan, hatékonyan, profik segítségével sajátíthatná el? Nyelviskolánk kedvező árakkal és többféle lehetőséggel áll mindazok rendelkezésére, akik fontosnak tartják a nyelvtanulást, és tanulmányaikhoz, munkájukhoz, vagy szabadidős elfoglaltságukhoz lenne szükségük erre. Forduljon hozzánk bizalommal, korrekt árajánlatokkal és színvonalas nyelvoktatás szolgáltatásokkal várjuk a tanulni vágyókat!

Magas színvonalú francia nyelvtanfolyam Budapest

A magas színvonalú francia nyelvtanfolyam Budapest területén is megtalálhatja már. Ha szeretné megtekinteni, hogy milyen képzéseket kínál a Cosmopolitan Lingua Nyelviskola, akkor csupán annyit kell tennie, hogy ellátogat a cosmopolitan-lingua..hu internetes oldalra, ahol mindezek mellett a tanárainkról is olvashat egy hosszabb bemutatkozást. A magas színvonalú francia nyelvtanfolyam Budapesten is megtalálhatja már a Cosmopolitan Lingua Nyelviskola alakjában.

Következő oldal »