Bejegyzések címkézve "nyelv"

Enviro – fordítás minden nyelvre

Az Enviro fordítóiroda profi szakemberekkel és széles körű nemzetközi kapcsolatokkal várja az ügyfeleit, irodáink a nap 24 órájában várják a megrendeléseket. Lehetőség van interneten keresztül elküldeni a megrendeléseket, így még az irodáinkba sem kell beutazni. Szakembereink mindegyike fordító, szakfordító végzettséggel rendelkezik, vagy anyanyelvi szinten beszél két nyelvet. Ezekkel, valamint nemzetközi kapcsolatainkkal tudjuk biztosítani, a gyors és garantáltan hibátlan munkát, legyen az bármilyen idegen nyelv, bármilyen témakörű szöveg.


Angol nyelvtanfolyamok a legjobb budapesti árakon!

Az angol világnyelv és ezt beszélik és használják a világon a legtöbben. Az élet számos területén ezen a nyelven kommunikálunk: ha külföldre utazunk, az angolt mindenhol megértik, de gyakran használjuk munkánkban és mindennapi életünkben is. Te még nem beszéled jól, vagy egyáltalán az angol nyelvet? Hozd be lemaradásod a Cosmopolitan Lingua Nyelviskolával! Havonta induló különböző szintű (kezdő, középhaladó, haladó és nyelvvizsga előkészítő szintek) és intenzitású (hétvégi, félintenzív, intenzív, szuperintenzív) tanfolyamok! A legjobb budapesti árakat itt találod meg. Tanulj velünk angolul az angol nyelvtanfolyamon!


Online angol nyelvleckék és gyakorlás

Az OpenwingsEnglish online angol weboldal célja az ingyenes nyelvtanulás elérhetővé tétele mindenki számára. Az alapoktól fejlesztheted nyelvtudásod egészen a haladó szintig, nyelvtani magyarázatok, tesztek, szövegértési gyakorlatok és videók segítségével. Ingyenes online szintfelmérővel segítünk neked az angol nyelvi szinted maghatározásában. Heti rendszerességgel kaphatsz ingyenes leckéket, ha erre a szolgáltatásra is feliratkozol. Online angol nyelvleckék.