Bejegyzések címkézve "névnap"

Nehogy elfelejtsd ismerőseid névnapját!

Bizonyára neked is vannak olyan ismerőseid, akiknek meglehetősen fontos a névnap. Nos, a legjobb, ha ezeket az embereket felköszöntöd, ugyanis hajlamosak akár még sértődésre is, hiszen nekik természetes a névnap fontossága. A mai névnapot pedig egyszerűen megtekintheted az oldalunkon, minden egyes nap. A szolgáltatásunk bármikor elérhető és természetesen teljesen díjmentes is. Sőt, lehetőséged van arra, hogy beírod az adott nevet a keresőbe, hogy megtekintsd mikor esedékes az adott névnap.

Mikor vannak Aida névnapok?

Hogy mikor vannak Aida névnapok, az egyszerű kérdés. Egész pontosan több napon is meg tudjuk ünnepelni Aida nevű hölgyismerőseink neve napját. Először február 2. napján van rá lehetőségünk. A tavaszi, már kellemesebb időben ismét tudunk Aida napot tartani, hisz április 26. napja is az ő nagy napjuk. Ha szeretnénk igazán szép időben Aida névnapot tartani, akkor érdemes augusztus 29. napját választanunk, hisz ez is e név napja.

Mikor vannak Filippa névnapok?

Hogy mikor vannak Filippa névnapok, azt gyorsan, kényelmesen és könnyedén megtudhatjuk, ha felkeressük a wiki.startlap.hu internetes oldalt. Ott kiderül, hogy Filippa névnap kétszer van egy évben, a tél végén, és az ősz elején, tehát február 16. napján, és szeptember 20. napján.  A Filippa az egyik legritkábban használt női név Magyarországon, mégis nagyon szép, érdemes ezt választani gyermekünknek is!

Mikor vannak Erneszta névnapok

A mikor vannak Erneszta névnapok választ keresve nincs könnyű dolgunk, hiszen bár anyakönyvezhető, ám nem igazán szokás ezt a nevet választani a megszületett gyermeknek. Sokkal inkább a magyarosítottabb változata mellett döntenek az új szülők, mely nem más, mint az Eszter. Ez a név a 16-18. században is igazán népszerű volt, és ma is azzá lett ismételten. Erneszta névnapok