Bejegyzések címkézve "mobiltelefon"

A telefon története

Bárkit megkérdezünk arról, hogy kinek köszönhetjük a telefont, szinte mindenki kapásból vágja rá a választ, hogy Alexander Graham Bell-nek. Bár valóban ő szabadalmaztatta az akkor még távbeszélőként elhíresült technikát 1876-ban, de igazából már 1874-ben Antonio Meucci lefektette a telefon alapjait, csak anyagi problémák miatt nem volt lehetősége bejegyeztetni rá a szabadalmat. Éppen ezért 2002-ben az amerikai képviselőház utólagosan Meuccit ismerte el a telefon feltalálójának. Bármelyikük is volt az ötletgazda, az biztos, hogy egyiküknek sem fordult volna meg a fejében, hogy egyszer majd vezeték nélkül is fognak működni telefonok. A mobiltelefon elődjének számító készüléket már 1945-ben elkészítették, azonban ez még nem volt képes az adótornyok közötti váltásra, így beszélgetés közben érdemes volt egy helyben maradni, különben megszakadt a hívás. Ebben áttörést az 1970-es év hozott, mikor Amos Bell feltalálta a cellák közötti átadás technológiáját, így a mobiltelefonok már út közben is folyamatos kapcsolatot tudtak fenntartani a beszélgetők között.

iPhone szerviz Budapest

Sok idő telt el és nagy változáson ment keresztül a telefon 1876 óta, amikor is Alexander Graham Bell feltalálta. Bár a telefonok hatalmas fejlődésen mentek keresztül azóta, egyvalami azonban nem változott: továbbra is szükség van néha vagy gyakran szerviz igénybevételére. A telefonok egyik királyának tartott iPhone generáció főbb hibái a képernyő sérülése, vízbeesés miatti meghibásodás szokott lenni. Ezeknek a javítása egy hivatalos iPhone szervizben komoly összegbe kerülhet, de vannak olyan szervizek is, amelyek ugyanolyan megbízhatóan megjavítják az iPhone készüléket, de mérsékeltebb áron, tehát érdemes keresni és nem szaladni a legelső szervizbe.

Mobiltelefon árai az Olcsóbbat.hu-n

A mobiltelefonok árai az Olcsóbbat.hu-n minden érdeklődő számára elérhetőek, így ha mobiltelefont akar vásárolni, akkor előtte érdemes felkeresnie internetes portálunkat, ami segít, hogy a kiválasztott modellt a leginkább kedvező áron tudja megvásárolni anélkül, hogy ennek érdekében számtalan üzletet fel kellene keresnie vagy az interneten hosszú órákat kutakodna. Az alapos összehasonlítás a mobiltelefon árak terén honlapunkon várja!

Dual sim mobilok vásárlása

A dual sim mobil mindenkinek megkönnyítheti az életét, hiszen nem kell egyszerre rengeteg telefonnal járnod, hanem elég egy is amiben több sim kártya van! Így mindig azon beszélsz amelyiken akarsz és még komolyabb fejtörést sem fog okozni! Ez a legegyszerűbb megoldás azoknak akik spórolni szeretnének! Ne habozz, hanem vállalj be egy röpke próbát! Weboldalunkon több olyan mobiltelefon is van, amelyik dual simes, Te csak válasz ki azt amelyik a legjobban tetszik.  

Napid Droid.hu. mert minden napra kell egy app.

Kezdő androidos tulaj vagy , nem tudod melyik program mire való ? Nézz be hozzánk , nálunk napi szinten frissülő program és játék ajánlókat találsz androidos telefonodhoz. Nálunk nem csak egy sima felületes kezdőknek készült program ajánlót hanem gyakorlati hiánypótló és a webbiztonságban járatos látogatóink is megtalálják a maguknak a kedvenc programjukat. A Quick System Info Pro megmutatja , hogy az SD Kártyán található EXT partició használatban van-e. A faceniff rávilágít az ssl védelem nélküli böngészés veszélyeire: Amenyiben egy routeren vagyunk egy bejelentkezett facebook felhasználóval a program segítségével képesek vagyunk belépni a fiókjába. Figyelem ez néhány országban törvénysértő lehet.


Android Underground

Színesebb és kényelmesebb telefonálást szeretnél? Szeretnél több információt mire jó az Android, vagy netán az Android operációs rendszer jártas felhasználója vagy, vagy csupán friss újdonságokról szeretnél böngészni? Az Android rendszere több különböző mobil készülékkel tökéletesen igénybe vehető. Nagyon kedveltek a Samsung gyár készülékei, ilyen típus a Galaxy 551 vagy inkább a Galaxy Ace. Mindemellett a HTC vagy inkább a Google Nexus márkái is remek megoldást biztosítanak. Vélassz bármilyen készüléket, a felhasználói élmény rendkívüli az Android operációs rendszerének köszönhetően.


Használt mobiltelefonok széles választéka

Számodra mi a legfontosabb szempont a mobiltelefon vásárlása esetén? A legújabb készülékeket keresed, vagy már a réges-régen kinézett használt telefont kutatod a lehető legjobb áron? Bármelyik jellemző rád, egyvalamiben biztos lehetsz, a www.hasznalt-mobil.com weboldalon bizonyosan Te is megtalálod a neked leginkább megfelelő készüléket. Akár használt, akár új telefont keresel, itt mindenképpen célszerű szétnézned, hiszen az ország minden pontjáról érkeznek be a hirdetések, és sohasem tudhatod, hol tűnik fel a Te kedvenced a lehető legjobb áron!


Következő oldal »