Bejegyzések címkézve "könyvelés"

Könyvelés Budapesten, reális áron, akár háztól-házig

Könyvelés Budapesten, gyors határidővel, reális áron! Budapest központi helyén, az Örs vezér tere közelében található könyvelőirodám egyéni és társas vállalkozások teljes körű könyvelését, valamint magánszemélyek adóbevallását vállalja. Több mint 10 év, főleg multinacionális cégeknél szerzett munkatapasztalat után úgy döntöttem, hogy egy budapesti könyvelőiroda létrehozása lesz számomra a következő lépés a karrieremben. Üzleti partnereimmel egy ügyfélközpontú, személyes, bizalmon alapuló kapcsolatot szeretnék kialakítani. Emiatt részesítem előnyben kis méretű vállalkozások, többek között egyéni vállalkozók, kis családi Bt-k, Kft-k könyvelését! Nyilván ez nem azt jelenti, hogy nagyobb cégek könyvelését nem vállalom!

Könyveltessen a StabilKontaktnál!

A budapesti könyvelő irodák közül a Stabil Kontakt az első olyan iroda, mely szoros kapcsolatban áll egy olyan cégcsoporttal, mely különféle cégügyekkel foglalkozik, úgy, hogy önálló könyvelőirodaként is működünk. Magánembereket, és vállalkozókat is örömmel várunk az irodánkban, ahol adótanácsadást, gazdasági segítséget biztosítunk a könyvelés és bárszámfejtés mellett. Áraink kedvezőek, hiszen teljesítményarányos alapon számítjuk fel árainkat.

Távkönyvelés

Az online könyvelés az egyik legjobb döntés lehet a vállalkozó ügyvitelének szervezésében. Ha jól használják, a távkönyvelés lehetőséget teremt arra, hogy a vállalkozás vezetői naprakész információkat nyerjenek ki a könyvelésből. A távkönyvelés úgy működik, hogy a vállalkozás valamelyik dolgozója összegyűjti a bizonylatokat, ellátja őket iktatószámmal, majd szkennelve feltölti őket a dokumentumtárba. A könyvelő látja, hogy új számlák érkeztek az adott vállalkozás dokumentumkezelőjébe, és megbeszélt határidővel lekönyveli azokat. Így a könyvelés naprakésszé válhat

Ilyen egy komplex könyvelés

Sok vállalkozó nem tudja, milyen szempontok alapján kellene könyvelőt választania. Sokan elkövetik azt a hibát a választásban, hogy csak az árat nézik. Azon pedig nem nehéz elcsúszni, hiszen néhány iroda egymást alul licitálva próbál új ügyfelet szerezni. Azonban egy igényes szolgáltatás nemcsak a papírok lekönyveléséről szól, egy igazi komplex könyvelési szolgáltatás adótanácsadással, pénzügyi tanácsadással is társul. Milyen egy komplex könyvelés Budapesten? Egy vállalkozónak - aki minden nap fontos pénzügyi és gazdasági döntéseket hoz - fontos, hogy megértse az ok okozati összefüggéseket a pénzügyekben és adóügyekben. Részletes tájékoztatás nélkül nincs komplex könyvelés. Az árképzés, az üzleti tervezésben való segédkezés a könyvelő fontos feladata. Ezért lesz ő egyben pénzügyi mentor is.

Gyors könyvelés

Könyvelőirodánk munkatársai a szolgáltatások széles kínálatát biztosítják ügyfeleink részére, hiszen ha az első perctől kezdve jól dolgoznak, nem csak az ügyfelek elégedettségét tudhatják magukénak, hanem a cég profitjának elérésében is sokat tudnak segíteni. A jó és precíz könyvelés mellett odafigyelünk az adóoptimalizálásra, és az adóbevallások elkészítését is vállaljuk. Vállalatunk cégalapítás, cégmódosítás és székhelyszolgáltatás terén is tapasztalattal rendelkezik, ilyen esetben is számíthat ránk.

Ismersz egy jó dokumentumkezelőt?

Kellene egy olyan dokumentumkezelő, amelyet nem nehéz átlátni és amely a céges ügyleteket kiválóan kezeli? Ennek semmi akadálya, hiszen itt van most az a cég, amely utat fog neked ebben mutatni és amely nem fog cserben hagyni, ha a cégen belüli szoftware-es rendszer kiépítéséről van szó. Katt ide és meglátod, hogy a segítség azonnal érkezik! Nálunk mindig a legjobbat fogja mindenki kapni a legjobb áron!

Igényeld könyvelőirodánk segítségét

Ne hagyd, hogy az olcsóság, a könnyű földrajzi megközelíthetőség háttérbe szorítsa az ésszerű szempontokat, amelyek igazán számítanak, akkor mikor könyvelőt választasz. Csapatunk profi könyvelőkből tevődik össze, jól tudjuk, hogy egy korszerű könyvelőiroda ma már köteles adótanácsokkal is ellátni ügyfeleit. Angol nyelvtudásunknak hála külföldi ügyfeleket is kiszolgálunk. Ha accountinggal foglalkozó csapatot keresel, akkor Admiral-Count Könyvelőirodánkra kell gondolj!