Bejegyzések címkézve "költöztetés"

Nemzetközi költöztetés

Nemzetközi költöztetés szolgáltatásunkban első a csomagolás és a logisztika területén csakúgy, mint a nemzetközi költöztetésre vonatkozó szabályok és eljárások tudatában. Szakképzett munkatársaink azon kívül, hogy részletesen tájékoztatják Önt a mozgatás menetéről, biztonságosan célba is juttatják, és pontosan az új otthona ajtaja előtt teszik le a berendezéseit. Kérdéseivel keresse kollégáinkat nyugodtan.

Megbízható költöztető cég Budapesten

Ha nem akarja, hogy kontárok kezébe kerüljön a költöztetés munkafolyamatainak az irányítása, akkor jobb ha csakis megbízható, illetve több évet is átfogó referencialistával rendelkező költöztető céget bíz meg. Több mint 20 évvel a háta mögött ez a vállalkozás lehet Önnek a legmegfelelőbb választás, hiszen csak fel kell vennie velük a kapcsolatot - és akár azonnal is rendelkezésére állnak.

Költöztetés Bútorszállítás Ausztriába Németországba

Minden évben szigorodnak a nemzetközi fuvarozási, szállítási szabályok. Az idén sem történt ez másképp, fontos változások lettek az év elejétől Ausztriában, Németországban. Az Ausztriába belépő, és ott árút lerakó vagy felvevő sofőröket előre bekel jelenteni a hatóságoknak. Ha ez nincs meg, akkor több ezer Euró is lehet a kiszabott büntetés. Németországban meg a vezetési időt limitálták a 3,5 tonnás kategóriában, ha valaki nem tartja be, akár 1000 Euró is lehet a büntetés. Úgyhogy, nem mindegy hogy kit bíz meg a költöztetéssel, bútorszállítással. A vállalkozásunk már 10 éve kimondottan belföldi és nemzetközi költöztetéssel, bútorszállítással foglalkozik. Jól felszerelt, tiszta és karbantartott teherautókat tudunk biztosítani megrendelőinknek. Gyorsan és rugalmasan tudjuk megoldani költöztetését, bútorszállítását Németországba és Ausztriába, stb. A szállításra 3,5 tonnás, ponyvás teherautót tudunk biztosítani (Lastkraftwagen), amelyek megfelelnek műszakilag az Uniós előírásoknak. A teherautó (Lkw) raktér mérete: 4,80 x 2,25 x 2,25 - ös, és kimondottan nemzetközi költöztetésre, nemzetközi bútorszállításra lettek felszerelve. A teherautókat rakodókkal biztosítjuk, 3 fő, de igényelheti csak sofőrrel (Lkw -Fahrer). A költöztetését, bútorszállítását Ausztriába, azon belül Bécsbe is meg tudjuk oldani, a teherautók rendelkeznek az Ausztriában és Bécsben kötelező Umwelt plakettel. Emellett a teherautók éves Osztrák autópálya díjbefizetéssel is rendelkeznek. A teherautókon biztonságosa

Költöztetés megbízható céggel

Ha új helyre költözünk és annyi bútorunk, holmink van, hogy költöztető cégre van szükség, akkor sokaknak nagy dilemmát szokott okozni, hogy vajon kire bízhatja rá féltve őrzött javait a költöztetés idejére. Ha ugyanis költöztetéskor megsérül, elvész bármi, az akár komoly anyagi veszteség lehet, vagy egy emléktárgy esetén akár pótolhatatlan is. Ha megbízható költöztető céget szeretnénk, akkor mindenképp olyat válasszunk, amelynek ez a fő tevékenysége és nem csak mellékesen foglalkozik ezzel. Jó az is, ha még garanciát is mer vállalni a munkájára.

Költöztetés és bútorszállítás országszerte

Teljeskörű költöztetés Budapest területén és vidéken is, lomtalanítás, és bútorszállítás a Servitiusszal. Magánszemélyek lakás-, valamint cégek irodaköltöztetését is vállaljuk belföldön és Európában. Budapesti költöztetés, tehertaxi és lomtalanítás megrendelése esetén a kiszállás ingyenes, vidékre is fix kilométer árunk van. Percalapú díjazásunk egyedi és átlátható. Ön is könnyedén megsaccolhatja mennyibe kerül majd a költöztetés, használja a honlapunkon található kalkulátorokat.

Nemzetközi költöztetés, bútorszállítás, fuvarozás színvonalasan – Unió Teher

Nemzetközi költöztetés, bútorszállítás, fuvarozás színvonalasan - Unió Teher . Vállalkozásunk gyakorlott az Unión belüli költözésnél, bútorszállításnál, fuvarozásnál. Rendelkezünk Belföldi és Nemzetközi fuvarozói engedéllyel Teherautóink műszakilag teljes mértékben megfelelnek az Uniós előírásoknak. Rendelkeznek a kötelező Osztrák környezetvédelmi engedéllyel is. A teherautók éves Magyar és Osztrák autópálya matricával rendelkeznek. Rendszeresen költöztetünk, fuvarozunk az Egyesült Királyságba is. A nemzetközi költöztetésnél fix árat adunk, ami mindent tartalmaz ami a szállítással összefügg. Nemzetközi költöztetésnél kivétel nélkül mindent stretch fóliával védünk. Rakodóink ápoltak, kulturáltak és rugalmasan dolgoznak. Kérem látogassa meg a honlapunkat, az részletesebb, és többet megtudhat. Unió Teher - Nálunk a Megrendelő a Legfontosabb !

Nemzetközi költöztetés szakemberekkel

A költöztetés komoly dolog, főleg ha külföldi költöztetésről van szó. Ez komoly szervezettséget, rutint igényel. Tisztába kell lenni mindennel. Az egész nemzetközi költöztetést úgy kell csinálni, hogy maximum csak kellemes meglepetés érje az ügyfelet. Nos, mi így csináljuk, már lassan tizedik éve. Milyen szolgáltatásokat csináltunk, és merre jártunk? Csak hogy néhányat említsek: irodaköltöztetés Berlinbe, raklapos áruszállítás Olaszországból, irodaköltöztetés Prágából Budapestre, hangszerszállítás, család költöztetése Norvégiába, családi ház költöztetés Dániába, apartman költöztetés Horvátországba, továbbá nagyon sok költöztetés, áruszállítás belföldön és külföldön. Szeretem ha az ügyfeleim elégedettek, többek között ezért is találtam ki egy akciót, melynek keretében adok 6% kedvezményt a nemzetközi költöztetések áraiból. Az ehhez (is) szükséges tudnivalókat, információkat megtalálja a honlapomon.