Bejegyzések címkézve "kalandpark"

Feketeszakáll Kalandpark nagyon olcsó belépővel!

Egyre többen érzik szükségét annak, hogy aktívan pihenjenek. Erre kiváló lehetőséget biztosít kalandparkunk is, méghozzá Tiszalökön. Gyere és nézz szét a http://www.feketeszakallkalandpark.hu/ oldalon, hogy kedved kapj a szórakozásra, a mozgásra, a kikapcsolódásra. Fiatalokat és időseket egyaránt várunk, még csoportos, kedvezményes belépőink is vannak. Szomszédságunkban található a strand is, így a vízben is lehetőség van megmártózni.  További részletek a weboldalunkon elérhetők!

Minőségi strandröplabda pálya itt

Nem csak strandröplabda pálya, de sok más érdekes pálya és játék várja azokat a fiatalokat, időseket, akik szeretnek sportosan pihenni, szórakozni. Gyere el te is hozzánk, a tiszalöki Feketeszakáll Kalandparkba, ahol garantáltan nem fogsz unatkozni. Ha szeretnél csobbanni, arra is van lehetőség, hiszen tőlünk nyílik a tiszalöki strand is. Az oldalunkon megtalálod az árakat is. 

Gyere el te is a Fekete Szakáll Kalandparkba

Minden fiatal és idős egyaránt jól érezheti magát akkor, ha ellátogat a tiszalöki Feketeszakáll Kalandparkba. Nagyon sok izgalmas kikapcsolódási lehetőség vár mindenkire, legyen szó csőlabirintusról, labdajátékokról, mászófalról vagy épp akadálypályától. Aki szeretné megtudni, mennyibe kerülnek az egyéni és csoportos jegyárak, annak ajánlott megtekinteni a http://www.feketeszakallkalandpark.hu/ oldalt is. Jelentkezz hát te is minél hamarabb!