Bejegyzések címkézve "játék"

Playmobil játék

Playmobil az egyik leghíresebb játék gyártó, így nem csoda, hogy rengetegen keresik ezt a típusú márkát! A Playmobil elsősorban a kedves kis játékfiguráiról híres. Ezekkel a játékokkal a gyermek képzelete szárnyalhat. Ha Önnek is fontos, hogy gyermeke minőségi játékokkal játsszon, akkor a Playmobil játékok tökéletesen lesznek számára! A Playmobil játékokat a jatektenger.hu webáruházban találja!

Pocoyo játék

Pocoyo a mindenre kíváncsi, érdeklődő gyermek imád új dolgokat megtudni. Természetesen hűséges barátai sem maradhatnak el mellőle. Pocoyo segítségével a legkisebbek megismerkedhetnek a körülöttük lévő világ színeivel, számokkal és még sok érdekességgel. Pocoyo nem csak a mesében lehet a gyermek segítségére, de akár meg is vásárolhatja gyermekének, hogy a mindennapokban is vele lehessen.

Játéktenger kedvezmény

Játéktenger kedvezmény által Ön is nagyszerű áron juthat jó minőségű játékokhoz! A karácsonyi költekezésben különösen fontos, hogy az ember ráakadjon az akciókra és ezáltal spóroljon! A jatektenger.hu webáruházban hatalmas választékot talál és a legkülönfélébb játékokat, így minden korosztály számára találhat játékokat, amikkel örömet tud okozni. Bővebb információ a jatektenger.hu webáruházban!

My Fairy Garden

My Fairy Garden nem más, mint egy csodálatos unikornis kert, ahol a minden megtalálható, ami boldoggá tesz egy kislányt! A varázslatos kertben megtalálható Bella tündér, akinek csodaszép tündér kertet hozhat létre a játékos! Természetesen az unikornis kertben unikornis is található. A varázslatos unikornis kerthez útmutató is található, hogy minél csodálatosabb kertet tudjon létre hozni a kislány!

Mesekocka játék

Mesekocka név elsőre ismeretlen lehet, ugyanakkor gyermekkorunkban valószínűleg mi magunk is szívesen játszottunk ezzel a játékkal. A mesekocka színes fa játék, mely megfogható és a helyükre illeszthető fadarabokat jelent. A mesekocka készségfejlesztő játék, mivel fejleszti a finommotorikus mozgást, a kifejezőképességet, a kreativitást és a szem és kéz koordinációs készséget is.

Puzzle mesekocka

Puzzle mesekocka számos előnnyel rendelkezik, így nem csoda, hogy a gyerekek odáig vannak érte. A puzzle mesekockával a szülő akár mesélhet is, ez pedig a gyermek számára nagyon fontos, hisz a legtöbb gyerek szeretne minél több időt tölteni a szülőkkel, akik a biztonságot jelentik számukra. A puzzle mesekocka ráadásul számos készséget is fejleszt, ezért a szülők és óvónők is előszeretettel vásárolják a kicsiknek.

Játéktenger készségfejlesztő játékok

Játéktenger készségfejlesztő játékok elképesztően nagy választékban! A készségfejlesztő játékokat számos szakértő is javasolja, azonban fontos, hogy olyan játékokat válasszon, amik sikerélményt okoznak a gyereknek, vagyis fontos, hogy megfeleljen az életkori sajátosságoknak. Ha a játék idősebbek számára készült vagy túl bonyolult, akkor az csak csalódást fog okozni, így érdemes körültekintően választani!

Következő oldal »