Bejegyzések címkézve "ingyenes"

Ingyenes TÁMOP tanfolyamok

A tudás hatalom - nem csoda, hogy manapság ennyi ember szeretne hivatalos, tanfolyami keretek között tanulni. Ám az akkreditált képzéseken való részvétel rendszerint jelentős pénzösszegekbe kerül - kivéve az ingyenes TÁMOP 2.1.2 tanfolyamokat! Miről is van szó?

Szinte ingyenes informatikai, angol tanfolyamok

A TÁMOP 2.1.2 célja, hogy minél többen tanulhassanak informatikai alapokat, angol idegen nyelvet a felnőtt magyar lakosság körében. Hogy a kevésbé tehetőseknek is lehetőségük nyúljon a tanfolyamokon való részévtelre, ezért a TÁMOP-képzések már minimális (2-5%-os) önrésszel igénybe vehetők! Részletek a tanfolyamokról az Ingyenes Tanfolyam weboldalon.


Nagyon izgalmas kamionos játékok online

Ugye milyen jó autós játékokat játszani? Hát persze, hiszen a játékban olyan dolgokat is megtehetsz, amit a valóságban nem. Ha úgy szeretnél száguldozni, ahogy a valóságban nem teheted, akkor látogass el weboldalunkra, ahol remek kamionos játékok várnak rád. Nálunk ilyen játékokat találsz, mint például: Verseny 18 kerékkel, Kamionos parkolás és még sok más, gyere és nézd meg őket.

Nagyon jó sakk játékokat keresel?

Ha szeretsz sakkozni, akkor kattints ránk, mert honlapunkon sakk játékok számos változata vár, ugyan ezek kissé eltérnek a hagyományos sakktól, de éppen ezért érdekesek, izgalmasak. Ha kíváncsivá tettünk, klikkelj ránk és tekintsd meg a különféle játékokat, nézd meg, mert van köztük olyan is, amit különböző nehézségi szinten játszhatsz és olyan is, amelyikben a számítógép vagy éppen a barátod lehet az ellenfeled! Remek sakk játékok neked is!

Ingyenes ingatlan hirdetés

El szeretné adni a lakását mihamarabb? Tekintse meg a honlapunkat, nálunk az ingyenes ingatlan hirdetés feladása lehetséges! Az ingyenes ingatlan hirdetés feladása nagyon könnyű, így Ön pár perc alatt feladhatja ingatlan hirdetését! Az ingyenes ingatlan hirdetés nem csak magánszemélyeknek lehetséges, a weblapunkon keresztül, hanem akár az ingatlanügynökök is feladhatják hirdetéseiket, ráadásul ők korlátlan mennyiségben!