Bejegyzések címkézve "ingyen"

Ingyenes TÁMOP tanfolyamok

A tudás hatalom - nem csoda, hogy manapság ennyi ember szeretne hivatalos, tanfolyami keretek között tanulni. Ám az akkreditált képzéseken való részvétel rendszerint jelentős pénzösszegekbe kerül - kivéve az ingyenes TÁMOP 2.1.2 tanfolyamokat! Miről is van szó?

Szinte ingyenes informatikai, angol tanfolyamok

A TÁMOP 2.1.2 célja, hogy minél többen tanulhassanak informatikai alapokat, angol idegen nyelvet a felnőtt magyar lakosság körében. Hogy a kevésbé tehetőseknek is lehetőségük nyúljon a tanfolyamokon való részévtelre, ezért a TÁMOP-képzések már minimális (2-5%-os) önrésszel igénybe vehetők! Részletek a tanfolyamokról az Ingyenes Tanfolyam weboldalon.


Igényelj még ma ingyen tárhely szolgáltatást

Szeretnél élni ingyen tárhely szolgáltatás lehetőséggel? Ha igen, akkor látogass el internetes oldalunkra, ahol bárki megtalálhatja magának a megfelelő tárhely szolgáltatást. Nálunk több csomag közül választhatsz, de bárki számára elérhető ingyen tárhely szolgáltatás csomagunk is. Ha költekezés nélkül akarsz tárhely szolgáltatást, akkor ne várj tovább, kattanj ránk és regisztrálj honlapunkon! Ne habozz!

A legszórakoztatóbb online játékok weboldala

Akinek az online játékok a kedvencei, tudja, hogy nem mindig könnyű egy olyan weboldalt találni, amelyen minden kategóriában vannak fellelhető játékok, ingyenes és a használata is egyszerű. A miénk éppen ilyen. Nem szükséges még regisztrálnod sem, máris játszhatod kedvenc játékaidat, ráadásul teljesen ingyen. Légy te is egyike számos hűséges látogatónknak! Játssz minden nap és gyűjtsd a bónusz pontokat!

Játsz online mahjong játékokat

Próbáltad már a mahjong játékok különlegességét, érezted már az érzést, mennyire kellemes és megnyugtató, amikor megtalálod egyik kocka párját vagy éppen győztes leszel a játéktípusban? Ha mindez így van és lehetőséget adnál magadnak, hogy többféle ilyen játéktípust is kipróbálj, látogass el oldalunkra mindezért, és ígérjük, elégedett leszel ajánlatainkkal! Ne habozz, játssz te is még ma!

Apróhirdetéses portál

Most szűlt meg a faj macskád és szeretnéd ha a kiscicák olyan helyre kerülnének ahol gondoskodnak róla? Igen megértünk, de meg is van a megoldás, rakd fel apróhirdetésként az oldalunkra és meglátod hamar akad olyan valaki akinek szüksége van rá! Mindenképpen gondolhatod, hogy aki felhív hogy kiscica kell neki az nagyon vigyázni is fog rá! Ne habozz! Itt mindent eladhatsz amire már nincs szükséged vagy meguntad.

Ingyenes internetes hirdetés

Ingyenes hirdetés! Ugye jól hangzik? Ha bármilyen hirdetést szeretne feladni honlapunk áll az ön szolgálatára! Lakberendezés, informatika, és még számtalan más kategóriában válogathat. Ha eszébe jut hirtelen valami, amit el szeretne adni, vagy venni akarna, csak fellép oldalunkra, és pár pillanat alatt mindezt  a problémát orvosolni tudja. Csak ön dönt! Döntsön jól, és válassza az ingyenes hirdetéseket.

Ingyen letöltések áruháza

Ha ingyen letöltésre vágysz, akkor ne kérdezősködj folyamatosan a szomszédtól vagy a haverjaidtól, hogy ők honnan töltenek. Találd meg saját oldalad, ahol a legfrisebb alkalmazásokat találod meg és kezdj neki azok letöltésének. Már csak azért is, mert teljesen ingyenesek és utána pedig majd Te dicsekedhetnél, hogy milyen belevaló oldalt találtál. Böngészd ezt az oldalt. Hidd el megéri, csak a legfrissebb programok várnak rád!

Következő oldal »