Bejegyzések címkézve "informatika"

Nálunk találod a legjobb informatikai képzéseket

Most kattints ide, ha meg szeretnél tanulni mindent, amit csak az informatikában tudni lehet. Lehetséges, hogy eddig nagyon sok mindenről lemaradtál ezen a téren, de még mindenre van időd és felzárkózhatsz azok mögé, akik már teljesen jártasak ebben a világban. Mindenki meg tudja tanulni, ezért mi biztosak vagyunk abban, hogy te is hamar elsajátítod az informatika fortélyait! Kattints ide és jelentkezz te is informatikai képzésre!

A nagyszerű informatikai megoldások neked

Neked is szükséged lenne informatikai megoldásokra, hogy könnyebben boldogulj, akkor most a legjobb helyen jársz mivel oldalunkon biztosan meg találod a legjobbakat. Ezért érdemes nap, mint nap ellátogatni, és böngészni mivel itt biztosan meg találod a megoldást, hogy ha problémád merülne fel. Minden látogatót sok szeretettel várunk, akit érdekelnek az informatikai megoldások! Jelentkezz te is minél hamarabb elérhetőségeinken és kérd segítségünket mint csak lehet!  

Monitor szerviz

Ha meghibásodott a monitorja, akkor bizony szüksége lesz majd egy olyan szakemberre, aki a lehető legrövidebb idő alatt, megoldja az Ön számára a monitora hibájának elhárítását! Ha szeretné minél előbb felvenni a kapcsolatot a legjobb szakemberrel, vagy akár szakemberekkel, akkor Önnek azt, monitor szerviz -t kell választania, ahol a lehető legjobb szaktudással rendelkező emberek végzik a munkájukat! Látogasson el honlapunkra és ismerkedjen meg velünk bővebben!


Laptop szerviz

Ha a legjobb laptop szervizet szeretné megtalálni, ha csak is és kizárólag a legjobb laptop szerviztől vár segítséget, akkor Önnek hozzánk kell fordulnia, mert a legjobbak mi lennénk! Ahhoz, hogy erről Ön is megbizonyosodhasson, csak annyit kell tennie, hogy ellátogat honlapunkra, és megtekinti széleskörű leírásunk! Válasszon minket Ön is, annak érdekében, hogy a lehető legnagyobb mértékben elégedett lehessen a végeredménnyel! Vegye fel velünk a kapcsolatot Ön is!


Webdesign és logókészítés

Weboldalt szeretnél cégednek, vagy új logót akarsz, mert a régi már nem tetszik? Akkor keresd fel oldalunkat és nézd meg az ajánlatokat. Fő profilunk a weboldal készítés, de szolgáltatásaink között szerepel multimédiás alkalmazások, kiadvány tervezése valamint teljes körű hostingot nyújtunk partnereink felé, illetve logótervezés is. Napjainkban az informatika rohamos fejlődése, valamint az Internet egyre nagyobb térnyerése miatt elengedhetetlen egy vállalkozás számára, hogy jelen legyen az Interneten.


Szoftver fejlesztési projektek vezetése és lebonyolítása

Vállalkozásunk tizenöt éve foglalkozik egyedi szoftver fejlesztésével. Ez idő alatt számos témakörben végeztünk sikeres egyedi fejlesztési munkákat. Az utóbbi időben SCRUM projektvezetési módszertan szerint vezetjük projektjeinket, mely számottevően növelte az ügyfelek elégedettségét és az elkészült programok használhatóságát. Miért válassza a Lone-soft Bt-t? Sokoldalú, értékes információkat nyújtó jelentéskészítő modul Korszerű, villámgyors, könnyen kezelhető, felhasználóbarát program A vevő felépítésének, tevékenységeinek és munkamódszerének megfelelő rendszer A vevő folyamatos üzemeltetési támogatása Folytonos és kreatív együttműködés a ügyfél és a Lone-soft Bt. között A projekt közben az igényeknek megfelelő oktatás Szolgáltatások: - Szoftverfejlesztés (c# és Foxpro) - Vezetői információs rendszerek meglévő ERP szoftverekhez - Ügyviteli programok bevezetése - ERP programok karbantartása - Programozás - FRX2XLS Foxpro riportok konvertálása XLS-be - Keresőoptimalizálás - Webrobotok készítése www.lonesoft.hu

Tárhely

Opcionális szolgáltatásokkal összekötött tárhely. Nálunk ilyen is létezik, méghozzá nagyon praktikus dolgok vannak kínálaton és elérhető áron. Négy alap tárhely csomagunk mindegyike összekombinálható ezekkel a szolgáltatásokkal. Legyen kicsit kíváncsi és nézzen be hozzánk is, lehet sokkal jobb ajánlatot adunk, mint eddigi tárhely szolgáltatója! Kattintson minél hamarabb és győződjön meg előnyeinkről mihamarabb!


Következő oldal »