Bejegyzések címkézve "hotel"

Mariborsko Pohorje (hotel & apartmens)

A Mariborsko Pohorje síközpont több mint 40 km jól karbantartott lejtőt kínál minden síelőnek, legyenek akár kezdők vagy profi síelők. A pályák tengerszint feletti magassága 325 - 1327 méter. A Pohorje-hegység 36 km sífutópályát kínál. A sípályák 4 ülőlifttel, 16 sífelvonóval és egy nagykabinos felvonóval csatlakoznak egymáshoz. A nagykabinos felvonó a városi buszokkal érhető el. Ha többnapos síbérletet vásárol a Mariborsko Pohorjére, azt a Kope és a Ribniško Pohorje síközpontokban is használhatja.

Nyugdíjas hotel rendezvények

Nyugdíjas hotel rendezvények azon látogatónk részére, akik úgy döntöttek, hogy kezükbe veszik az életük irányítását! Amíg az ember dolgozik, addig bizony nem ő osztja be az ideje nagy részét, így sok olyan dologról is lemaradhat, amelyet egyébként nagyon nem szeretne kihagyni. A nyugdíjkorhatár megérkeztével azonban végre megvalósíthatjuk az álmainkat! Wellnesshotel.hu – mert soha nem késő, hogy a saját elképzeléseink szerint kezdjük el élni az életünket!

Nyugdíjas hotelek az igazi feltöltődéshez

Nyugdíjas hotelek az igazi feltöltődéshez szükségesek a 60+ korosztály számára. Nálunk nem kell gyerekzsivajra és folyamatos rohangálásra számítania. A mi szállodánkat kizárólag a felnőttek számára hoztuk létre. Nálunk Ön is teljes békében tapasztalhatja meg, hogy milyen is volt az ókori római arisztokraták élete. A ráckevei Duna Relax & Event Hotel Önnek is a nyugalom szigete lesz. Válassza a minőségi kikapcsolódást!

Gyermekbarát wellness hotel vidéken

Gyermekbarát wellness hotel vidéken, ahol nagyokat kirándulhat, biciklizhet és élvezheti a vidék nyújtotta, változatos életformát. A hotelen belül is tökéletes pihenésre és szórakozásra van lehetősége, mert a kicsiknek létrehozott játékház mellett, a nagyobbak is játszhatnak biliárdot, csocsót, rexet, X-boxot és sok mást. Érdemes nálunk pihenni! Egyéni, személyre szabott ajánlatunkkal garantáltan elégedett lesz!

Gyerek hotel az oxigenhotel.hu-n

Gyerek hotel az oxigenhotel.hu-n elérhető. A noszvaji Oxigén Hotel 50 angol, rusztikus berendezésű szobával várja vendégeit, ezen kívül a kicsiknek 100+1 szolgáltatást, baba-animációt, és színes programlehetőségeket biztosítunk, a szülőknek pedig spa ajánlatokat és családi wellness programokat. További információk az oxigenhotel.hu weboldalon. Oxigenhotel.hu – a vidámság és pihenés otthona!

Oxigenhotel.hu

Oxigenhotel.hu csomagárak kedvezőek kis- és nagy családoknak egyaránt. Egész nyárra megfelelő kikapcsolódást kínálnak a felnőtteknek és a gyerekeknek. Bármilyen alkalomról van is szó, az Oxigén Hotel minőségi szolgáltatásokkal gondoskodik a vendégekről. A négy csillagos szálloda 2015-ben elnyerte a World Luxury Awards által meghirdetett Best Forest Hotel kategória díjat, ami hivatalos elismerését jelentette a legjobb hazai üdülőparadicsomnak.

Tündérkerthotel gyerekbarát szálloda

A Tündérkerthotel gyerekbarát szálloda maximálisan. Mi ugyanis nemcsak a felnőtteknek, de a gyerekeknek is kínálunk kikapcsolódási lehetőséget. Az üdülés élvezetének megismerését nem lehet korán kezdeni. Arról pedig, hogy az itt töltött idő alatt egyik gyerek se unatkozzon, számos programmal gondoskodunk. Legyen szó családi csatangolásról vagy egy csillagvizsgáló meglátogatásáról, az élmény garantált.