Bejegyzések címkézve "horoszkóp"

Ikrek horoszkóp 2015

Az ikrek horoszkóp 2015 évében az derül ki, bizony a szerelemben is szembe kell nézni dolgokkal, nem lehet minden elől elbújni, mint a strucc. Ez nem feltétlenül azt jelenti, hogy az ikrek jegy szülötteinek el kell nézniük, hogy párjuk esetleg megcsalta őket, esetleg flörtölt valakivel. Sokkal bonyolultabb dolgokat fog eléjük görgetni az élet. Nálunk érdemes alaposan körülnézni, mert megéri!

Halak csillagjegy horoszkóp

A halak csillagjegy horoszkóp a négy elem közül természetesen a víz jegyéhez szorosan kacsolódik. A víz jegyben születettek jellemzője, hogy nagyon érzékenyen reagálnak őt érő külső hatásokra. Ezek a hatások lehetnek akár érzelmiek is. A víz jegyen belül a halak horoszkópú emberekre jellemző még, hogy a pillanatnyi impressziók hatása alatt cselekednek. Nálunk érdemes tehát nézegetni, olvasgatni!

Nyilas horoszkóp

A nyilas horoszkóp érdekében mi várunk! Ha a nyilas horoszkóp az tehát, ami téged is érdekel, akkor csak annyit kell tenned, hogy hozzánk fordulsz. A nyilas horoszkóp elárulja, hogy az ezen csillagjegy alatt született emberek mire is számíthatnak a napokban, mi minden fog majd velük történni, inkább jó, vagy épp inkább rossz dolgokra kell számítaniuk. Érdemes nálunk olvasgatni!

Napi horoszkóp

A napi horoszkóp segít, hogy jó napod legyen! Lehet, hogy rossz nap vár rád, amikor a dolgok nem úgy alakulnak, ahogyan azt te szeretnéd, viszont a napi horoszkóp ezt már reggel elárulja a számodra, így lesz időd lelkileg is felkészülni arra, hogy bizony ez egy ilyen nap lesz, kár is emiatt szomorkodni. Mi mindig friss napi horoszkóppal várunk, érdemes tehát körülnézned nálunk!

Horoszkóp 2015.

A horoszkóp 2015. az, ami számodra is elérhető lehet abban az esetben, ha hozzánk fordulsz, ugyanis honlapunkon máris olvashatod a horoszkóp 2015. titkait. A horoszkóp 2015. felhívhatja a figyelmed arra, hogy a következő év nehéz lesz a szerelmi életedet tekintve, de ki kell tartanod a párod mellett, de az is lehet, hogy egy új találkozóra figyelmeztet. Nálunk sok érdekességgel lehet találkozni!

Horoszkóp havi változata mindenkinek egyedileg

Élete elérkezett egy olyan szakaszhoz, hogy fontos döntéseket kell meghoznia és ezek meghozatala előtt szeretne minden lehetőséget mérlegelni, akkor segíthet egy havi horoszkóp. Az ezo.tv oldalának munkatársai nagy szeretettel várnak minden érdeklődőt. Személyes adatok megadásával lehet egy horoszkóp havi változatának elkészítéséhez nagy mértékben hozzájárulni. Ezzel olyan finomításokat lehet elvégezni, amitől teljesen egyedi lesz a horoszkóp, így csak önnek lesz hasznos, de nagyon sikeresen használható.


Asztrológus

Az asztrológia tudománya lehetőséget ad sorsunk megismeréséhez. Általa kihasználhatjuk erősségeinket, és kiküszöbölhetjük gyengeségeinket. A születési képlettel felállított személyre szabott egyéni horoszkóp elemzése megvilágítja azokat a tényezőket, melyek jelen életünkben betegségeink forrásai. A felismerés hozzá segít a megoldáshoz, és a karma terápia során, a karmikus blokkok oldásával visszaáll a lelki béke, mely meghatározó eleme a testi egészségnek. Éljen Ön is az asztrológia tudománya által nyújtott lehetőséggel, és ismerje meg sorsa mozgatórugóit. Asztrológus szolgáltatásaimról bővebben a www.karma.shp.hu oldalon olvashat.