Bejegyzések címkézve "horgásztó"

Horgásztó, ami jó választás!

Egy horgásztó mindig jó választás, ha a cél a pihenés. Nem mindegy viszont, hogy milyen horgásztó mellett teszed le a voksod, amikor pihenni készülsz. Ha például több napos utat tervezel, akkor jó ha van szállás is, ahol aludni tudsz éjszaka. Az a horgásztó, amelyet mi tudunk biztosítani összkomfortos lakásokkal vár, így nincs akadálya több napos programnak. Horgásztavunk jó választás lesz!

Pontytanya horgásztó

A Pontytanya horgásztó egy kavicsbányászatból visszamaradt 2 horgásztó vizet tartalmaz. Annak idején az egyesületi kezelésben működött tórendszer mára egy intenzíven telepített halastóként funkcionál, melyet Balassa Péter tógazda üzemeltet. A rendszeres havi telepítés így a szezonban nem utolsó szempont, így nagy biztonsággal állíthatjuk, hogy aki ellátogat az halat is tud fogni. A horgásztó szépséges pontyokat, amurokat és fehérhalakat rejt, de nem ritka vendég a süllő vagy a csuka.


Horgásztó és a paradicsomi körülmények

Szeretettel üdvözlöm és köszöntöm a kedves horgásztársakat ebben a kis ajánlásban, melynek lehetőségét ezúton is köszönöm! Most egy olyan remek és nagyszerű horgásztó centrumot fogok bemutatni, mely megérdemli a figyelmet. Ez egy 1900-as években használt bányatóból alakult ki, mely manapság egy rendkívül intenzíven telepített halastó. Olyan közkedvelt halak találhatók benne nagy egyedsúlyban, mint például a ponty, harcsa, csuka, süllő vagy éppen a keszegfélék.