Bejegyzések címkézve "használt notebook"

Használt notebook 1 éves garanciával

Ha strapabíró notebookra vágyunk, akkor érdemes megnézni a Lenovo termékeit. A Lenovo használt notebook jó állapotban vásárolható meg az internetről. Processzora kiváló, DDR3 memóriája 4GB. Merevlemeze nagy. VGA kimenete mellett 2 USB-vel is rendelkezik. A használt notebook touchpadja tökéletesen működik. Akkumulátora harminc percig bírja. A laptop mellé 1 éves garancia is jár.

Használt notebook akár 1 év garanciával, házhozszállítással!

Nagy használt notebook választék a fővárosban! Akár 1 év garanciát vállalunk, és igény esetén előre telepítjük a Windows operációs rendszert. A használt notebookjaink nem magánszemélyektől átvettek, mindegyik külföldi, főleg német multik tulajdona volt. A notebookok megkímélt állapotban maradtak, így még sok évig képesek kiszolgálni új tulajdonosa igényeit. A használt notebookokat akár házhoz is szállítjuk az ország egész területén és nálunk utánvéttel is fizethet.

Rendelj te is használt laptopot!

Használt laptop Nyíregyháza térségében is nagyszerű áron elérhető a számodra is. Nagyon sok esetben nem éri meg új elektronikai cikkeket beszerezni, mert a használt is meg tudja állni a helyét. Mi éppen ebben vagyunk jók, mert garanciát is tudunk vállalni, továbbá az ország bármely területére tudjuk ingyenesen postázni. Weboldalunkon további információkat találsz. Remek minőségű használt laptop Nyíregyháza területén is!