Bejegyzések címkézve "gyerek"

Egy jó bölcsőde Szentendrén

Színvonalas bölcsőde, Szentendre területén! ha szeretné a lehető legjobb helyre beíratni gyermekét, akkor válasszon minket, hiszen 1,5 éves kortól 6 éves korig várjuk a gyerekeket bölcsődénkbe, illetve óvodánkba. Szakképzett diplomás pedagógusok foglalkoznak a gyerekekkel kis csoportokban, előkészítjük őket az iskolára, valamint egészséges és változatos étrenddel szolgálunk minden nap a gyerekeknek. Tekintse meg honlapunkat, ahol még több információt megtudhat!

Hinta akció

Nem tudja, hogy mivel foglalhatná le a gyerekeket, állandóan unatkozik? Van kertje, udvara? Akkor nézzen fel ránk és válasszon egy hintát gyermekének. Legyen fa vagy műanyag, sárga, zöld vagy piros hinta, vagy állítható hinta, nálunk biztos megtalálja a keresett hintát. Tekintse meg további játszótéri vagy kerti termékeinket is, ha beruház valamelyikre, nyugodtan végezheti kerti vagy udvari munkáját, miközben gyermeke mellette játszik!

Gyerek televízió online

Elmesélted gyerekeidnek, milyen jól szórakoztál gyerekkorodban Tom és Jerry kalandjain? Tetszett, hogy klasszikus zenével festették alá a macska és az egér vidám kergetőzését? Így ismerkedtél meg a komoly zenével? Ha szeretnéd megmutatni gyerekeidnek kedvenc meséidet és rajzfilmjeidet, kattints a legjobb gyerek televízió honlapjára. Nálunk magyar és külföldi online rajzfilmek és gyerekfilmek széles választékát találod.