Bejegyzések címkézve "gasztronómia"

Nagyon jó Muffin

A muffin nem is igazi papírformák nélkül! Ez a süti pont így van kifejlesztve és így nagyon is mutatós! Ha ilyet szeretnél vásárolni akkor nem kell megijednek, mertbárhol kaphatsz kis formákat, nem is kell majd utána sokat járni! A lényeg, hogy nagyon nagy szeretettel süsd! Ha receptekre lenne szükséged akkor tőlünk inspirálódhatsz! Lepd meg családodat minden héten újabb és újabb ízekkel, receptekkel.

Káposztás receptek mindenkinek!

A legfinomabb Káposztás receptek találhatók meg az oldalon. Amennyiben szeretne diétázni próbálja ki a párolt és húsos káposztás receptet, amibe a káposzta mellett a zöldségeknek nagyon nagy szerepük van. A hús csak zsírszegény kell legyen, azaz olyan ami könnyen fő és egyszerű a gyomornak az pedig a csírke és a pulyka. A köret pedig lehet rizs vagy krupli püré. Nálunk most mindenki megtalálhatja a legízletesebb káposztás recepteket!

Alkalmilag elköltött étkek feltálalásának eszközcsarnoka

Az nagy éhség ha rátörend kedves meghívott anyánkfiaira, midőn vendégszeretünkben fürösztjük őket, elmúlt korok hagyományaitól eltérően - mikor is szolgák hada serénykedett a vendégsereg nélkülözésének mérséklésén - immáron party-sevice szolgáltatót szerződtetünk az általunk kiválasztott kies helyszínen való foglalatoskodásra, nemkülönben az is előforduland, hogy valamely hotelnek, étteremnek vagy bárnak nevesített fogadófélét jelölünk meg mulatozásunk kívánatos helyszínéül. E derék, dolgos hadnak, mely tiszteletteljes megkeresésünk folytán arra válik hivatottá, hogy összejövetelünkön az éh- és szomjhaláltól megóvja becses vendégeinket, az e célra legalkalmatosabb holmikra (kapcs.ford.: party-service eszközök) van szüksége, amelyeket az oldalt böngészve, annak gazdag tartalmasságát elméjéből nem kirekesztvén, szakmai igényességénél és éles tekinteténél fogva figyelmének közepébe emel.


Pécs pizza

Pizza függő vagy? Még nem találtad meg az igazit, persze ami a pizzát illeti? Nálunk rátalálhatsz a legjobb és legfinomabb pizzára. Rendelj tőlünk pizzát! Válaszd a legjobb pizzázót, válaszd a Főnix Pizzériát! Legyél te is kis csapatunk tagja! Gyere el hozzánk, vagy rendelj akár otthonodba, bármelyik verziót is választod, abban biztos lehetsz, hogy csalódott nem leszel többet. Pécs pizza, a legjobb pizzák, csak nálunk!


Edenred melegétel utalvány 2012

Melegétel utalvány kedvező adózási feltételekkel adható a munkavállalóknak. Ajándékozza meg alkalmazottjait az Edenred utalványaival! A melegétel utalványok több étteremben és intézményben válthatóak be országszerte. A beváltató helyek megtalálathatóak a honlapunkon listás leírásban és térképes keresőben is. Melegétel utalványok 2012-re! Ha többet szeretne tudni az utalványokról, milyen feltételekkel adható alkalmazottjainak, milyen feladatokkal kell számolni, akkor feltétlenül keresse fel még ma honlapunkat! Szívesen látjuk melegétel utalvány elfogadó helyként az Ön éttermét is!

Trófea

A Trófea étterem számos íz otthona. Lehet elsőre hihetetlenül hangzik, de ha ellátogat hozzánk és megnézi, mit kínálunk, akkor rögtön ki akarja majd próbálni. Hozza el hozzánk családját vagy barátait és töltsenek el együtt egy finom ételekkel megfűszerezett pár órácskát! További információ a megadott linkre kattintva található! Várunk szeretettel éttermünkben minden kedves vendéget!


Absolvent kencefice étterem

Éttermünk - Absolvent kencefice étterem - olyan specialitásokat kínál vendégeinek, mint a húsos, halas, vegetáriánus, édes fajtákban készült kence - ficék. Ezeket helyben sütött ízletes péksüteményekkel adjuk vendégeinknek. Mellé házi recept szerint készült limonádék, borok széles választéka és sokféle fröccsvariáció választható. Étlapunkon természetesen más jellegű ételek is találhatóak, kenceficéinket levessel déli menüben, és másféle kencéket reggeli menüben is választhatnak.