Bejegyzések címkézve "esküvői fotós"

Brigifotó – esküvői fotós és rendezvény fotózás festői helyszíneken

Bár elsősorban esküvői fotósnak tartom magam, nagyon szívesen kalandozom a fotózás többi ága és a számítógépes grafika területén is. Tudtad, hogy a fényképek valódi művész-vászonra is nyomtathatók? Díszítsd a lakásod a szeretteidről készült vászonképekkel! Akár az esküvői fotókból, akár családi képekből nagyon szép vászon fotó nyomtatható, ami remek ajándék a szülőknek, mert kitehetik a falra, mint egy festményt. Ingyenesen elvégezzük a képkorrekciót is a kiválasztott képen, hogy a végeredmény minél tökéletesebb legyen. A fotó retusálása során: - beállítjuk a megfelelő méretarányt, - javítjuk a színeket, - javítunk a fehéregyensúlyon, - természetessé tesszük a bőrszíneket, - ahol szükséges, világosítunk, hogy képeid minél élőbbek, élethűbbek legyenek. Természetesen akár a stúdiómban, akár szabadban szívesen le is fotózlak. Jöhetsz egyedül vagy a pároddal, hozhatod a gyerekeid. A Brigifotónál családi fotózásra, glamour fotózásra vagy akár vászonfotóra beváltható ajándékutalvány is kapható, amit akár online is megrendelhetsz! Cégeknek is szívesen fotózok, akár weblapra, akár katalógusba vagy szórólapra szívesen készítek termékfotókat, de akár épület, jármű vagy portréfotókat külső helyszíneken, pl. gyártelepen is. Esküvői fotózást a világ minden táján szívesen vállalok, nagyon szép történelmi helyszínek vannak, régi várak, romok, ahol gyönyörű kreatív és művészi fotókat lehet készíteni.

Zoom Studio – Esküvői fotós

Esküvői fotós a feladatait tekintve, a legösszetettebb munkát végzi az esküvő napján. Az előzetes felkészülés, az állandó gyors reakció és természetesen a folyamatos és kreatív gondolkodás nélkülözhetetlen a szép esküvői fotó készítéshez. Ebből adódik, hogy számomra az esküvői fotózás nem csak munkafeladat, hanem egy minden alkalommal megújuló lehetőségekkel teli kihívás, amelyben bemutathatom a látásvilágom. Esküvő fotózás árak, csomagok és egyéb esküvői ajánlatokért látogass el a Zoom Studio esküvői fotós weboldalára.

Esküvői fotós és gyermekfotózás

Manapság nagyon sok esküvői fotós van, de kevés közöttük az aki profi munkát végez. Ha szeretnéd hogy a legjobb esküvői fotós készítsen esküvődön fotókat akkor annyi a dolgod hogy felkeresd a megadott elérhetőség egyikén meglátod hogy maximálisan megleszel elégedve a fotókkal. Oldalunkon tanácsokkal látunk el az esküvői ruha kiválasztásához illetve az esküvői készülődésről.