Bejegyzések címkézve "BMW"

Cink bevonatos Bmw kulcstartó

Minden Bmw tulajdonosnak kell lennie egy olyan kulcstartónak, amelyen kedvenc autójának márkája díszeleg. A minőségi, gyárilag készült Bmw kulcstartó cink bevonatot kapott, így rendkívül tartós. Csillogásával azonnal felhívja magára a figyelmet. Alapanyaga acél, így nem hajlik meg és nem törik. Sőt, akár díszdobozos kiszerelésben is rendelhető, ha születésnapra ajándékba szeretnénk adni.

5-ös BMW autó

Ha az 5-ös BMW az, amiről olvasni akarsz, akkor a legjobb, ha benézel hozzánk. Mi minden érdekes és fontos dolgot elárulunk, amit tudni kell ezekről az autókról. Az 5-ös BMW esetében bemutatjuk a törésteszteket, de bemutatjuk az autó fogyasztását is több terepen, így a városban, a nyílt utakon és az autópályán, ahol rendesen lehet haladni. Ez biztosan mindenkit érdekelni fog!

BMW X6 M

Amennyiben a BMW X6 M az az autó, ami elnyerte a tetszését, épp ezért szeretne róla többet megtudni, akkor nálunk a helye! A BMW X6 M igazán komoly tervezői munkának örvend, olyan autóról van szó, ami megannyi pozitív tulajdonsággal rendelkezik. Ha a jó dolgokat szeretnéd számszerű adatokban kifejezve is megismerni, akkor a tesztek által megteheted ezt. Nézelődj hát nálunk!

BMW hibrid

Amennyiben a BMW hibrid már a te érdeklődésed is felkeltette, csak annyit kell tenned, hogy ez ügyben honlapunkra látogatsz. A BMW hibrid még mindig fejlesztés alatt áll, sokan még mindig nem akarják elfogadni ezt a megoldást, holott egy nagyon is praktikus kivitelről van szó, amire érdemes több figyelmet fordítani. Mi a legújabb BMW hibrid teszteket is bemutatjuk, érdemes tehát körülnézni!