Bejegyzések címkézve "biztonság"

Biztonságtechnikai megoldások

Megesik bárkivel, hogy néha elkésik a munkából valamilyen indoknál fogva, akkor van a baj, hogy ha ez már túl gyakori, de sajnos nem tudod leellenőrizni, hogy ki és mikor is késett! Tudd meg te is könnyedén hogy a beosztottjaid mennyire is pontosak, semmi dolgod sincs csak annyi, hogy fellépsz az oldalunkra és megrendeled a legkorszerűbb beléptető rendszereket melyekkel minden nap meg tudod mondani percre pontosan hogy ki mikor, érkezik meg a munkába! Beléptető rendszer webáruházunkban azonnal le is rendelheted ezeket a műszereket!

A legjobb biztonsági fóliázás profikkal

A hétköznapi szó használatban biztonsági fóliaként említünk minden olyan anyagot amelyeket vagyonvédelmi vagy baleset megelőzési szempontok szerint telepítünk az üvegekre. Minden biztonsági fóliát az üveg belső felületére kell ragasztani. Árnyalatukat tekintve víztiszták, szerkezetüket alapján pedig különböző vastagsággal rendelkeznek, így nyújtva azt a védelmet amit az összetört üvegfelületek összetartására fejlesztettek ki. biztonsági fólia

Astacus Kft

Több beruházás előtt környezetvédelmi vizsgálatokat kell, végezni, például, hogy egy tervezett beruházás milyen zaj, illetve levegőterhelést jelent a közelben lévő épületekre, illetve, hogy a mostani terhelés milyen szintű és azt hogyan lehetne csökkenteni. Az Astacus Kft ezen kérdések megválaszolásával, modellezésével foglalkozik, továbbá forgalomtechnikai vizsgálatokat végez, aminek segítségével meghatározható, hogy mely elemek okoznak fennakadásokat a közlekedésben, hogyan kellene helyesen beállítani a jelzőlámpákat.


Biztonságtechnikai megoldások

A bűnözők nem érdemelnek esélyt, hogy betörhessenek az Ön otthonába. A távfelügyelet hathatós alternatívát nyújt az illetéktelen behatolók ellen. A rendszerrel egyszerre több főt riaszthatunk a betörés kapcsán. Országunkban a közbiztonság aggodalomra szolgáltat okot. Bárkinek a szerettei épségének oltalmazása a legfontosabb. Óvja gyermekeit a ProSec kft. minőségi riasztó rendszerével! A rendszer csomónyi alkalmazással alkalmazható. Például ilyen felszerelés az LCD kijelző, ami jelentősen leegyszerűsíti a használatot. Áldozzon rá öt pillanatot, jöjjön el a weblapra, ismerjen meg tudnivalókat az ajánlatunkról és óvja velünk szereteit!


Riasztó a biztonságért

Biztonságra törekszik, de nem biztos benne, hogy a legjobb megoldásokat találja meg? Országunkban a polgári biztonság nem megfelelő. Bárkinek családja egészségének védelmezése a legfontosabb. Védje családját a ProSec kft. minőségi riasztó berendezéseivel! A rendszer többféle bővítménnyel bővíthető. Egyik bővítmény az LCD display, amely lényegesen egyszerűbbé teszi a használatot. Szánjon rá két percet a napjából, klikkeljen a weblapra, olvasson a riasztó berendezésekről és óvja velünk együtt ingatlanjait!


Tachográf oktatás

Sikeres vizsga után „Minősített Sofőr" AETR kártyát kaphat Ön is, ha részt vesz az AETR Akadémia képzésein. A tachográf oktatásban részt vevő sofőrök megismerkednek az AETR szabályzatokkal, és gyakorlati példákkal bemutatva megtanulják a tachográf helyes kezelését. Sok olyan információ kerül birtokukba melyek segítenek kivédeni a büntetéseket. Szeretne „Minősített Sofőr” lenni? Látogassa meg honlapunkat és olvassa az ingyenes cikkeinket, tanulmányainkat. Tegye próbára tudását az oldalon található kvízzel.


Kötelező biztosítás kalkulátor

Kötelező biztosítás kalkulátorunkkal időt, fáradságot, költséget takaríthat meg. A valamennyi magyarországi biztosítótársaság ajánlatait figyelembe vevő díj-összehasonlító eszköz egy jól áttekinthető, rendezett táblázatban jeleníti meg a legjobb árakat adó biztosítókat. Az autóbiztosítások szinte valamennyi típusa évek óta csökkenő árakon érhető el, s a 2011. évi gazdasági és biztosításpiaci folyamatok azt vetítik előre, hogy a kötelező biztosítások 2012. évi díjaiban is elképzelhető további csökkenés. Néhány perc időráfordítással ezreket, esetleg tízezreket nyerhet a kedvezőbb díjakkal, próbálja ki!


Következő oldal »