Bejegyzések címkézve "Balaton"

Pihenj te is a Balaton mellett!

Az idei nyár bizonyosan rengeteg embernek a Balaton mellett telik majd. Akarsz közéjük tartozni, szereted te is a Balaton hűs vizét? Akkor ideje megnézni a Balaton Szállás Apartman oldalunkat, ahol egy tonna olcsó, akciós és prémium szállás, apartman várja a vendégeket! Gyere és foglald le nyári élményeid helyszínét! Nézd meg, milyen lehetőségek vannak a Balaton mellett! A legjobb, ha nem hagyod holnapra!

Balatoni szállás

A balatoni szállásodat intéznéd gyorsan és olcsón? Klikkelj weblapunkra, ahol megtalálod a Nádas vízparti vendégházunk oldalát, ahol foglalhatsz szállást is. A Balaton remek választás azoknak is kik bort kóstolgatnának a víz mellett ez is vonzza a turistákat. A Balaton környéki borászkodás múltját számon tarthatjuk a rómaiak előtt itt lakó, itt lévő népektől, a rómaiaktól illetve éppen az ezer-ezeregyszázas évek szerzeteseitől is, azaz igen régóta foglalkoznak ezzel.

Zamárdi szállás

A Balaton Sound minden évben jól szokott sikerülni, ezért érdemes erre az időre ellátogatni, mivel nagyszerű szórakozást jelent. Mi tudunk neked speciális áron zamárdi szállást biztosítani, amely a helyszíntől mintegy 5 percre található autóval. A ház tartalmaz egy 4 és egy 5+1 fős apartmant, amely fel van szerelve riasztóval is. Az apartmanokban két ágyas szobák találhatóak, igény esetén tudunk elhelyezni pótágyat is. Tartozik továbbá hozzá felszerelt konyha, zuhanyzó és kábel tévé is.

Gyere te is a Balaton hotelhez

Nincs több fárasztó keresgélés, hogy hova menjünk nyaralni a családdal. Legyen olcsó is meg jó is. Igen, mindenki erre vágyik szive szerint de ritkán lehet ilyet találni. Te azonban rátaláltál! Gratulálunk neked, mert elengedhetetlen ajánlatra bukkantál! Szólj bátran barátaidnak vagy hozzátartozóidnak, mert nem fogtok bennünk csalódni ez biztos! Jelentkezz akár most! Ne maradj le a nagyszerű lehetőségről! Balaton hotel most!